Supporterinfo till HIF – MFF

Publicerad 31 maj 2019 i Nyheter

På söndag är det dags för årets första Skånederby mot Helsingborgs IF. Matchen spelas på Olympia och här är viktig information för dig som ska stötta MFF på plats.

BORTASEKTION

Omkring 3 500 MFF-supportrar beräknas vara på plats på Olympia på söndag. För er med biljetter till den norra läktaren gäller samma ingång, det nedre etaget är för er med ståplatsbiljett och det övre för er med sittplatsbiljett (sektionerna 51-56). Vänligen notera att dessa sektioner kommer att vara aktiva, sjungande sittplatser. Man kommer inte att kunna röra sig mellan de olika etagen.

Bortakortsinnehavare går som vanligt direkt till insläppet och blir registrerade.

Malmö FF kommer att ha egna servicevärdar på plats för kommunikation och dialog. Vi kommer även att ha med oss ordningsvakter från Malmö.

FÖR BIL- OCH TÅGRESENÄRER

För dig som kör bil finns ett antal parkeringar att välja på. Norr om Olympia finns exempelvis Fredriksdals parkering med adress Gisela Trapps väg och Stattena centrum.

För dig som åker tåg hänvisar vi till den södra uppgången på Knutpunkten och därefter en promenad till Olympia via Trädgårdsgatan, Bergaliden och S:t Peders gata. Någon gemensam tågresa är inte utlyst och tänk på att vara ute i god tid, det kommer att vara många supportrar på plats.

Rekommenderad gångväg mellan Knutpunkten och Olympia

KIOSKER

På den norra läktaren finns det kiosker, både på nedre och övre etage, med standardutbud. Notera att Olympia är en kontantfri arena.

Information från polisen

Polisen i Region Syd har skrivit ett välkomstbrev med information och säkerhetsföreskrifter till alla supportrar inför söndagens Skånederby. Läs hela brevet här.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot Helsingborgs IF.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Vid uppvisande av bortakortet i samband insläppet på Olympia blir ni registrerade i lojalitetsprogrammet.

huvudpartners

officiella partners