Supporterinfo till Djurgården borta

Publicerad 16 september 2016 i Nyheter

Här är information för dig som till matchen mellan Djurgårdens IF och MFF på söndag.

För att insläppet ska gå smidigt så rekommenderas att köpa förköp. Förköpsbiljetter finns här. På matchdagen kommer en biljettlucka vara öppet för möjlighet att köpa biljetter kontant (helst så jämna pengar som möjligt), med kort eller via Swish. Biljetterna kostar 150 kronor.

Insläpp till bortasektionen är belägen vid norra läktarens ingång Y, plan 2. De som har supporterkort går direkt till ingången och kan gå in direkt efter uppvisande av kort.

Tunnelbana
För er som tar er till Tele2 Arena via tunnelbana rekommenderas avgång vid tunnelbane-station ”Skärmarbrink”

Parkering
Parkering av personbilder hänvisas till Globens shoppinggarage alternativt Arenagaraget. För er som ska in i Stockholm centrum innan matchen, tänk på att det är bilfri dag i Stockholm på söndag. Ni kan läsa mer om det här:

Servering
Ett serveringsområde med rättigheter att servera alkohol kommer att hålla öppet för gästande supportrar. 20 år krävs för entré på området, glöm inte legitimation. Kioskservering med ordinarie utbud kommer också att finnas.

Fotboll utan fylla
Djurgårdens IF är med i ett projekt som heter ”Fotboll utan fylla” och det kommer finnas möjlighet genomföra ett frivillig alkotest på Tele2 Arena i samband med matchen. För gästande supportrar så kommer det finnas möjlighet till ett test i foajén vid vår sektion. Observera att alkotesten är helt frivilliga.

huvudpartners

officiella partners