Supporterinfo inför Sarpsborg 08 FF

Publicerad 24 oktober 2018 i Nyheter

Här är information till dig som ska stötta MFF på plats i Norge i UEFA Europa Leagues tredje gruppspelsomgång.

Sarpsborg 08 FF – Malmö FF|
Torsdag 25 oktober 21:00Sarpsborg Stadion

Samlingsplats & transport till arenan
MFF Support har bokat två pubar som ligger i centrala delarna av Sarpsborg. Pubarna är Oppe og Nege och Bar 1016 som ligger på adressen St Marie Gate 82 & 105 på samma gata. För bilder, se @SLOMalmoFF på Twitter.

Läs MFF Support pubsamlingsinformation här.

Stadion & sektioner

Följ den vita pilen för att komma till klacksektionen (onumrerad sittplats). För att komma till E4 (sittplats) från parkeringen behöver man dock gå åt motsatt håll runt arenan, se den gula pilen.

Det är bara att följa St Marie Gate för att komma till Sarpsborg Stadion. Det tar uppskattningsvis tio minuter att promenera från samlingspubarna.

Bil, minibuss och bussparkering
För er som kör eller åker buss till matchen finns det gott om parkeringsmöjligheter på den stora betongbelagda parkeringen nära bortainsläppet. Om ni ska via pubsamlingen eller andra platser i staden rekommenderas att först parkera bilen vid parkeringen och därefter gå in till staden.

Flaggor, banderoller m.m.
Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner. Trummor, megafon, flaggor samt kolfiber/plast-flaggpinnar (fiskespön) är tillåtna.

Försäljning av mat och dryck
Det finns lättare mat, tilltugg, läsk till försäljning. 

Betalning sker med både kort och kontanter. 

Kontakt
Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners