Supporterinfo inför F91 Diddeleng borta

Publicerad 10 augusti 2022 i Herr,Nyheter

Här är nyttig information till dig som är en av de cirka 60 MFF-supportrarna på plats i Luxemburg.

Bild på bortasektion på Stade de Luxembourg

F91 Diddeleng – Malmö FF
Torsdag 11 augusti 20:00
Stade de Luxembourg

Biljetter och insläpp

Biljettutlämning till dig som har köpt voucher kommer att ske vid insläppet på arenan. Utlämning sker från att insläppet öppnar klockan 18:30. Bortasektionen är placerad på sektion C och D som du når via entré 4 på östra kortsidan.

Kiosker

Det finns kiosk med försäljning av mat och dryck, inklusive öl, på arenan.

Samlingsplats och transport till arenan

Samlingsplats i Luxemburg är buss- och spårvagnshållplatsen Hamilius. I området som ligger i anslutning till gamla stan finns gott om restauranger med uteserveringar, exempelvis Rock Solid.

Från hållplatsen tar du dig också smidigt till Stade de Luxembourg genom buss 18 mot Kockelscheuer. Du stiger av på hållplatsen som ligger på motsatta sidan från bortasektionen. Kollektivtrafiken är kostnadsfri.

Flaggor och banderoller

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, är dessa tillåtna. De får dock vara max 2 meter långa.

Dialog pågår för att även längre banderoller och flaggor ska få tas med. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för uppdatering.

Mitt MFF

Vid alla europeiska matcher görs en utvärdering om närvaro på den aktuella matchen kommer att generera poäng i Mitt MFF. Förutsättningarna, såväl logistiskt som praktiskt, gör det möjligt att generera 30 poäng vid närvaro.

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners