Supporterinfo inför CFR Cluj – Malmö FF

Publicerad 23 juli 2018 i Nyheter

Det är dags för möte mot rumänska mästarna i Champions Leagues andra kvalomgång. Här är information till dig som ska stötta MFF på plats.

CFR Cluj – Malmö FF
Tisdag 24 juli 19:00 lokal tid (18:00 svensk tid)
Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Samlingsplats & transport till arenan
Puben och restaurangen Caro Vintage Club är förberedd på att ta emot MFF-supportrar innan och efter matchen för den som önskar. Caro Vintage Club ligger på torget Piata Muzeului. På torget och i närområdet ligger det ett flertal pubar och restauranger.

Observera att restauranger och pubar i Cluj enbart tar emot betalning med rumänsk leu (RON) eller kort. Alltså ingen betalning med euro.

Från Piata Muzeului är det en 15 minuters promenad till Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Polisen kommer att leda vägen till bortainsläppet i en gemensam marsch. Exakt tid för avfärd anges under tisdagsförmiddagen på twitterkontot @SLOMalmoFF

Om du väljer att ladda upp med alkoholhaltiga drycker, tänk på att märkbart berusade personer kan nekas inträde på Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Biljetter och vouchers
Byte av vouchers görs utanför bortainsläppet från och med att det öppnar klockan 17:30 lokal tid. Det är även möjlig att köpa biljetter utanför bortainsläppet. Servicepersonal från Malmö FF kommer att finnas vid insläppet för att hjälpa till. 

Flaggor, banderoller m.m.
Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner.

Trummor, flaggor samt flaggpinnar av kolfiber (fiskespön) är tillåtna.

Övrigt
CFR Cluj uppskattar att runt 8 000 till 10 000 åskådare väntas komma till matchen.

Kontakt
Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43.Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners