Supporterinfo inför bortamatchen mot Chelsea FC

Publicerad 12 februari 2019 i Nyheter

Här är information till dig som ska stötta MFF på plats i London i Europa Leagues sextondelsfinal.

Chelsea FC – Malmö FFTorsdag 21 februari
Stamford Bridge

Klockan 20:00 (lokal tid)

Biljetter

Våra sektioner är slutsålda och det kommer inte att komma fler biljetter till försäljning. Om du förlorar din biljett kommer vi tyvärr inte att kunna hjälpa dig, så det är mycket viktigt att hålla ordning på den. Mobilbild på biljetten kan inte användas för scanning vid inträdet.

Chelsea FC avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand, då de har problem med att falska biljetter säljs till deras matcher.

InsläppInsläppet öppnar klockan 17:30. Notera att märkbart berusade personer riskerar att nekas inträde.

OBS! Chelsea FC kommer att neka inträde till hemmalagets sektioner för alla som genom kläder eller annat visar stöd för Malmö FF.

SamlingsplatsSamlingsplatsen vi har fått ligger vid Earl’s Court som är placerat på cirka 20 minuters gångavstånd från Stamford Bridge. MFF Support håller på att undersöka vilka pubar som MFF-supportrar kan sitta på och mer information kommer när vi närmar oss match. Enligt uppgifter från Chelsea FC så kommer det inte vara möjligt för alla cirka 3000 MFF:are att få plats på pubarna och restaurangerna vid Earl’s Court.

Observera att det är strikt förbjudet att dricka alkohol i offentlig miljö i London. 

Gå till Stamford Bridge från samlingsplatsen

Det är planerat att vi tillsammans ska gå från Earl’s Court till Stamford Bridge klockan 17:30.

Ta sig till Stamford Bridge på egen hand

Chelsea FC uppger att det inte är några problem med att ta sig till Stamford Bridge individuellt eller i smågrupper på egen hand. Om du tar tunnelbanan hoppar du av på stationen Fulham Broadway.

Inne på sektionen

Som vanligt när vi spelar i Europa är det fri placering på sektionen. Det är dock inte möjligt att röra sig mellan övre och nedre etage. Trots att det är sittplatser får du stå upp – men du måste stå vid en stol. Det är inte tillåtet att stå flera stycken vid samma stol. 

Flaggor, banderoller, m.m.Flaggpinnar, megafoner och trummor är inte tillåtna att ta in. Flaggor (utan pinne) och banderoller som understiger 2,5 x 0,8 meter är tillåtna så länge dessa inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer.

Tobak

Cigaretter eller e-cigaretter är inte tillåtna att ta in på Stamford Bridge. Snus är tillåtet så länge snusen är i en plastpåse och inte i en dosa.

Väskor och kameror

Väskor som är större än en vanlig handväska/magväska är inte tillåtet att ta in. Professionella kameror är inte tillåtna.

Försäljning av mat och dryck

Det finns lättare mat, tilltugg, läsk och öl till försäljning. Betalning sker med både kort och kontanter!

KontaktOm du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43.

Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

Vi ser fram emot ditt stöd!

huvudpartners

officiella partners