Succé för Malmö FF:s nya hemsida!

Publicerad 27 maj 2002

Första månaden besöktes hemsidan av mer än 136 000 personer. Utslaget per dag är det mer än 4500 personer. Det är en ökning med mer än 33% jämfört med den ”gamla” sidan. Antalet inlägg på forumet har passerat 7000 i antal vilket gör mer än 100 inlägg per dag sedan sidan startade. Inom kort blir sidan ännu bättre.

Trots att en del brister fortfarande finns på hemsidan besöks den som aldrig förr. En snyggare layout, mer innehåll och bättre uppdatering är säkert orsaker som bidragit till att hemsidan dagligen har mer än 4000 besökare.

En hemsida blir aldrig färdig och arbetet med att förbättra den fortgår hela tiden. Vi är fullt medvetna om att det saknas bilder och detta håller vi på att åtgärda. Dessutom kommer vi att bygga ut vissa sidor och förbättra andra.

Fler länkar kommer att finnas på startsidan exempelvis uefa och fifa. Via dessa kan man söka efter information om alla världens lag och dess hemsidor. Antalet nyheter som visas på hemsidan kommer att utökas till fem för att lättare överblick nyhetsflödet.

Länken till tränings- och spelschemat kommer att byggas ut med matcher i en kolumn. Här kommer exempelvis A-, B-, U- och juniorlagsmatcher att ligga.

Länken till den allsvenska tabellen kommer att länkas direkt till Svenska Fotbollsförbundets sida där senaste resultat och tabell alltid finns. Dessutom kommer Matchreferaten att byggas ut så de blir bättre rent layoutmässigt.

Vi hoppas att informationen gått fram att alla resultat från A-lag och ner till P14 finns under ”Matchfakta” och ”Matchreferat”. Här kan man läsa om våra duktiga ungdomars framfart i Sverige och Europa.

Det nya forumet fick en del kritik i början men det var vi beredda på. Faktum är också att den nya formen på forumet inte skrämt bort besökare för varje dag produceras över 100 mer eller mindre vettiga inlägg. Inom kort kommer forumet bli ännu snabbare.

Vi erhåller dagligen synpunkter, både positiva och negativa, om hemsidan. Även om vi inte svarar alla så sparas synpunkterna till det är dags för nästa justering av sidan.

Inom en snar framtid kommer det att finnas telefonlogor att ladda hem till era mobiltelefoner. Mer information om detta kommer.

/Patrik Jandelin, webmaster Malmö FF