Storseger mot Lunds BK

Publicerad 17 september 2022 i Dam,Matches,Nyheter

Det blev tillslut seger med hela 10-0 mot Lunds BK på Malmö Stadion efter en målrik första halvlek och ett hattrick av Anna Plantin.

Ännu ett hattrick av Anna Plantin.

MATCHFAKTA

Mål
Malmö FF: Anna Plantin (4′, 45′, 83′), Caroline Williamsdotter (9′, 63′), Malin Gunnarsson (16′, 25′), Linnea Svensson (21′), Amanda Kander (26′), Cassandra Harletun (28′)
Lunds BK:

Laguppställning
Emma Svensson
Elin Björklund, Linnea Svensson, Lovisa Wifvesson, Stina Stadig
Amanda Kander, Cornelia Lindgren, Caroline Williamsdotter
Cassandra Harletun, Anna Plantin

Ersättare: Vera Ejlertsson, Beatrice Närhi, Madeleine Hejde,
Petronella Winblad, Holly Persson

FREDRIK JAHNFORS SUMMERING AV MATCHEN

– Vi börjar matchen väldigt bra. Vi drev på intensiteten och bolltempot och hade få spelavbrott i första halvlek. De första 35 minuterna såg alldeles glimrande och det tar vi med oss. I andra halvlek tappar vi kvalitén lite men har en del bra målchanser då också som med lite flyt hade suttit. Vi är inne i en lite tung period med hur vi tränar nu när vi har haft tre matcher på kort tid så det är framförallt första halvlek vi är nöjda med idag. Sen tar vi med oss att vi hade flera spelare som gjorde sina första 90 minuters matcher på länge vilket är bra för fortsättningen. Nu har vi Janstorp borta i nästa seriematch och sen DM-finalen mot FC Rosengård 1917 som vi alla ser framemot riktigt mycket, så det ska verkligen bli kul.

huvudpartners

officiella partners