Storseger för B-laget

Publicerad 02 april 2003

Med spelare som Billy Berntsson, Bovar Karim, Joakim Nilsson och Johan Nilsson Guiomar på landslagsuppdrag, Peter Ijeh och Darko Lukanovic skadade och Andreas Yngvesson sjuk så vimlade det inte precis av spelare att välja bland för Anders Palmér i dagens match mot Lunds BK.
Tre mål på åtta minuter i andra halvlek knäckte dock topplaget i division två och det blev till slut en bekväm seger med 4-0.

Malmö FF B – Lunds BK A
4-0(0-0)

Rosengård Södra IP, 17.30

Målskyttar:
1-0 50 min Erik Johansson
2-0 52 min Anders Ekelund
3-0 58 min Jörgen Ohlsson
4-0 73 min Erik Johansson

Startuppställning:
Mattias Asper –

Jon Inge Höiland, Jussi Nuorela, Magnus Carlsson, Jeppe Vestergaard –

Erik Johansson, Anders Ekelund, Jörgen Ohlsson, Behrang Safari(67) –

Magnus Bönnemark(60) , Alexander Malmström(85)

Avbytare:
Tobias Nilsson 85 min
Marcus Pode 60 min
Tim Strömberg 67 min
Fredrik Hansson
Marcus Dübré

Anders Palmér:
”Det var en trevande start i första halvlek men vi växer in i matchen. I andra blev det en ketchupeffekt direkt och i takt som målen trillade in så tappade lundensarna gnistan. Det var en bra laginsats där Mattias Asper gör vad han skall och backlinjen fungerar bra. Erik Johansson gör en bra insats och likaså Jörgen Ohlsson.”