P14 vann Sverigecupen efter att besegrat HIF med 4-0 i finalen.

P12 vann en internationell cup i Danmark.

I Eskilscupen gick P11 till final och P10 vann sin fjärde titel i rad.

Lägger man där till segrar för både juniorer och P16 i serien så kan man konstatera att det varit en framgångsrik MFF-helg på ungdomssidan.

P14 mästare i Sverigecupen
I helgen som var vann P14 Sverigecupen i Karlstad. Turneringen brukar kallas SM för P14.
De flesta allsvenska lagen och flera andra duktiga ungdomsföreningar deltar.
Malmö FF genomförde turneringen med målskillnaden 31-1.
Efter stabilt spel i gruppen och åttondelsfinalen väntade match mot Assyriska i kvartsfinalen. Utan större problem vann MFF med hela 5-0. I semifinalen mot Jönköping Södra blev det lite tuffare men ändå en klar seger med 4-0.
Finalen visade sig bli ett Skånederby då Helsingborgs IF vunnit mot Gif Sundsvall med 3-2 i sin semifinal. Malmö FF gick inte att stoppa. HIF försökte försvara sig och spelade ganska defensivt men det hjälpte inte. Efterhand trillade bollarna in och segersiffrorna skrevs till 4-0.

P12 mästare i Danmark
Audi KB-cup är en stor internationell turnering som FC Köpenhamns ungdomssida arrangerar. I denna turnering deltar de bästa danska och svenska lagen. Även erkänt duktiga ungdomsklubben FC Honka från Finland fanns med.
Malmö FF fick en mardrömsstart på turneringen då vi i första matchen tidigt hamnade i underläge med 0-3 mot OB från Odense. MFF var ändå nära att hämta upp underläget men förlorade med 3-4. Detta gjorde att vi blev tvingade att vinna de övriga två matcherna i gruppen. Högsta växel från start i andra matchen mot FC Honka gjorde att finnarna inte hade en chans, det slutade 6-0. Det gjorde att det räckte med uddamålsvinst i gruppfinalen mot Randers Freja. Matchen stod länge och vägde men i andra halvlek lyckades MFF ta ledningen med 1-0. Tyvärr kvitterade Randers omgående. Med bara fem minuter kvar och med en man mindre på plan kunde MFF slå in segermålet och ta sig vidare till semifinal.
Där väntade nytt tufft motstånd i form av Aalborg, som slagit bl a Brommapojkarna med 4-1.
Trots flera fina chanser kunde laget inte ta ledningen. Istället utnyttjade Aalborg våra misstag och gjorde två snabba mål.
Glädjande nog besitter detta laget en förmåga att komma igen trots underläge. Genom bra spel och två mål innan paus var vi ifatt. I andra halvlek tog vi över spelet ännu mer och kunde avgör matchen till 3-2.
I finalen ställdes vi mot FC Midtjylland som slagit ut Hammarby i gruppen och Bröndby med 3-0 i semifinalen. MFF gjorde sin bästa match när det gällde som mest. Seger var i princip aldrig hotad. Två mål redan i den första halvleken och ett fantastiskt bra försvarsspel gjorde att vi vann med 2-0.

P10 tog MFF:s fjärde raka i Eskilscupen
För fjärde året i rad vann Malmö FF Eskilscupens yngsta klass. Turneringen har vuxit enormt de senaste åren och drar till sig fler och fler bra lag. Tidigare har P95, P96 och P97 vunnit som P10. Nu var det P98:s tur att hålla traditionen vid liv.
Luton Town från England hade två bra lag med i turneringen. MFF lyckades besegra båda i kvart- (6-0) respektive semifinal (4-2).
På ett imponerande sätt vann vi finalen med 6-0 mot Åsums BK från Kristianstad.

P11 tvåa efter bra insats
I Eskilscupenscupens P11-klass gick Malmö FF till final men förlorade tyvärr mot Bröndby IF från Danmark med 1-3. Men en andra plats är trots allt ett mycket bra resultat.
MFF slog bl a IFK Norrköping med 6-1 i åttondelsfinalen och Southend United från England i semifinalen med 4-2.