Sommarfotboll med Skåne stadsmission – Köp ditt MFF-armband

Publicerad 30 juli 2021 i Dam,Nyheter

Tillsammans med Skåne Stadsmission vill Malmö FF ge så många barn som möjligt chansen att spela fotboll på sommarlovet. Köp MFF-armbandet och bidra till vår sommarfotboll för alla.

Herrlagets lagkapten Anders Christiansen är med och stöttar Skåne Stadsmission.

Sommarlovet är en speciell tid för barn och ungdomar och något de flesta ser fram emot hela våren. Under sommaren kommer Malmö FF tillsammans med Skåne Stadsmission ge fler barn möjlighet att testa på fotboll tillsammans med våra duktiga ungdomstränare.

För att finansiera dagarna av fotbollslek släpper vi nu upp MFF-armbandet ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något” till försäljning igen. Samtliga intäkter går till sommarfotbollen som ger möjlighet att fler får testa på att spela fotboll. Dessutom går överskottet direkt till Skåne Stadsmission.

– Tillsammans med Malmö FF vill vi ge fler barn en härlig sommar med massor av fotboll. När du köper detta armband bidrar du till vår gemensamma aktivitet sommarfotboll, och stöttar vårt arbete för barn och unga i utsatthet, säger Eva Emmelin, kommunikatör på Skåne Stadsmission.

Cornelia Lindgren, lagkapten i Malmö FF:s damlag.

För Malmö FF:s lagkaptener och Skåne Stadsmission-ambassadörer Cornelia Lindgren och Anders Christiansen är det en självklarhet att vara med och stötta initiativet.

– Fotboll ska vara för alla, tillsammans kan vi möjliggöra att fler barn får uppleva den glädje och gemenskap fotbollen skapar, säger Cornelia Lindgren, lagkapten i Malmö FF och tillsammans med Anders Christiansen en av två ambassadörer i samarbetet med Skåne Stadsmission.

Köp ditt MFF-armband här

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

huvudpartners

officiella partners