Skivan Blådårar 2 får ett varmt mottagande!

Publicerad 07 mars 2002

Skivan Blådårar 2 får ett varmt mottagande!

De första recensionerna på soundtrackskivan Blådårar 2 har kommit Många av recensenterna i olika delar av Sverige är glada och nöjda. Här är några axplock:

En blivande klassiker!
(Kristianstadbladet)

Den bästa svenska lagplatta jag har hört har fått en uppföljare. Nu finns Blådårar 2 med låtar som ”Zlatan & jag”, ”Cykla Bosse” och ”Me, mysefl and MFF”. Det är oväntat bra igen och när Stry riffar i inledningen av ”Ljusblå Freak” önskar jag i nästan en millisekund att jag höll på di himmelsblå. Men, jag lovar och svär, det har gått över.
(Harald Bergius, Dagens Nyheter)

Det var ett tag sen Malmö FF tillhörde topplagen i Allsvenskan, men gott om bra låtar om laget finns det i alla fall.
(Arbetarbladet, Gävle)

16 låtar som utan tvekan är de bästa fotbollslåtar som man kommer att höra i halvtid.
(Länstidningen Östersund)

The Ballerinas &The Pendletones ”Zlatan & jag” är väldigt rolig. Att sedan gamle punkhjälten Stry är med är naturligtvis hur stort som helst. Jag håller på GIF Sundsvall. Vi har Kjell Lönnå. Fy fan.
(Johan Säthe, Resumé)

Bröderna Gerttens och Stefan Bergs nya film om MFF har inspirerat till en del stordåd här, faktiskt. Albumet omfattar hela sexton spår och ingen känns som en transportsträcka.
(Maria Francke, Sydsvenskan)

De medverkande artisterna på plattan är Nisse Hellberg, The Ballerinas & The Pendletones, Advance Patrol featuring Pauline, Thomas Holst, Stry & Paleblue Freaks, Lotta Wenglén, Don Diego & Syndikatet, Conny C-A Malmqvist, The Mopeds, Peggen, The Buckaroos, 69-HARD, Richard Lindgren, O´Hjalmar and his Lost Chords, Jalle Olsson och Den tredje handen. Filmen Vägen tillbaka – Blådårar 2 har biografpremiär den 22 mars.

Skivan finns att köpa på Kulan och i MFF Supports butik.
Medlemmar i Malmö FF har naturligtvis rabatt på ordinarie pris när skivan handlas på Kulan.