Skaffa spelkort idag och få matchbiljett

Publicerad 26 maj 2014

Till hemmamatchen mot AIK kommer du som besökare få möjligheten att erhålla 1st gratisbiljett till den kommande hemmamatchen mot Åtvidaberg. Kom förbi någon av arenans tre spelbutiker (Uppe i Restaurang 1910, Uppe vid ingång C och L) och registrera ett nytt spelkort, kopplat till MFF och få en matchbiljett till den kommande hemmamatchen mot Åtvidabergs FF.
Begränsat antal biljetter, så det är först till kvarn för att garantera sin plats. Notera att det är registrering av nytt spelkort, inte bara val av favoritförening som krävs.

 
Idén grundar sig i Svenska Spels satsning ”Gräsroten”. Det är totalt 50 miljoner kronor som skall delas ut till svenska föreningar, för att främja ungdomsidrotten i Sverige. Att koppla MFF till sitt spelkort innebär att Malmö FF får poäng (1kr=10 poäng) som sedan summeras och delas ut till diverse föreningar vid säsongens slut.
Det är ett ypperligt tillfälle att helt kostnadsfritt stödja MFF och hjälpa oss och mer specifikt, ungdomsverksamheten att tända framtidens himmelsblå stjärnor.