Sista chansen att boka biljett till Genrepsfesten!

Publicerad 15 mars 2011

Pre-game, genrepfest, uppladdning, Kick Off eller Hospitality? Kärt barn har många namn. Oavsett vad man kallar det så arrangerar Malmö FF och MFF Support en träff med mat, dryck och intressanta gäster i Restaurang 1910 innan matchen mot BK Häcken. Biljetter till evenemanget köper man på ticnet.se eller i MFF Shopen senast tisdagen den 22 mars.

Den 26 mars möter vi BK Häcken på Swedbank Stadion klockan 14.00 i sista träningsmatchen innan Allsvenskan drar igång. För att få en så bra gemensam start på säsongen som möjligt, arrangerar MFF och MFF Support en gemensam upptaktsträff i Restaurang 1910 innan matchen. Det blir mat och dryck, intervjuer med tränarna samt intressanta gäster, musik, tillgång till bar, information och möjlighet att ställa frågor till MFF och MFF Support och ett allmänt gott samkväm inom familjen.

Vi öppnar portarna 12:00 och priset är 159 kr (inkl matchbiljett och lunch). På menyn står Pannbiffar med lingon, potatismos och gräddig sås. Till det får man en lättöl eller mineralvatten. I baren kan man köpa annan dryck om det önskas och där kan man också fylla på med kaffe och kaka, för endast 25 kronor, om man vill avrunda måltiden med det.

Från scenen kommer vi få startelvor och intervjuer med de båda lagens tränare samt samtal med kända MFF-profiler. Eftersom det vankas mat är det enbart förköp som gäller och biljetterna köps i shopen eller på ticnet (välj ”matbiljett”) senast tisdagen den 22 mars.
 
Vill du bara se matchen kostar biljetten 40 kr för ungdom (t.om 20 år) och 60 kr för vuxen (barn t.om 6 år går gratis). Grindarna öppnas klockan 13.00. Även dessa biljetter säljs på ticnet och i shopen, samt i biljettluckor på matchdagen.

All ingång sker via ingång A(ståplats) och det kommer att vara tryckt ”Ståplats” på biljetterna men grindarna in till östra nedre sittplats är öppna så det är fri sittning eller ståplats som gäller beroende på vad man föredrar.
 
Vi ser fram emot en festlig start på året och hälsar alla hjärtligt välkomna!