Segern drog igång biljettförsäljningen

Publicerad 19 mars 2012

Årskorsförsäljningen och företagsförsäljningen har tuffat på bra under försäsongen, men det riktiga intresset för lösbiljetter har låtit vänta på sig. I helgen drog det igång.

Segern över Elfsborg med 3-2 på bortaplan gav eko i biljettförsäljningen. Efter att det tidigare främst sålts årskort, loger och klubbstolar, tog lösbiljetterna ett rejält skutt i helgen.

– Det verkar som att det var först nu folk vaknade och insåg att premiären bara är två veckor borta, säger MFFs Kommunikationschef Per Welinder.

MFF visade upp ett riktigt vasst bortaspel uppe i Borås och anfallsparet visade att Kvällspostens utnämning som ”Sveriges bästa” inte är taget ur luften. Matchen följdes av närmare 8000 personer på olika sätt (Sydsvenskans Cover it Live och IF Elfsborgs stream) och under helgen tog försäljningen av lösbiljetter fart.

– Det såldes både till premiären och derbyt, säger Per Welinder. Vi närmar oss 9000 bokade till premiären och derbyt är redan till hälften slutsålt. Kul!

För den som fortfarande vill köpa årskort finns det bra platser bokade att välja mellan.

– Vi vill premiera de som väljer årskort, de platserna vi håller för dem släpper vi först om några veckor när den försäljningen är slut. Men det finns bra platser kvar till HIF-matchen även för den som köper lösbiljetter, menar Welinder.

Årskort beställer du här.

Premiären spelas den 2 april kl 19.00 mot Gefle IF. Det stora Skånederbyt spelas den 10 maj. Enklast bokar du din plats på ticnet.se här.

Välkommen till säsongen 2012!