Se det digitala medlemsmötet i efterhand

Publicerad 10 juni 2020 i Herr,Nyheter

Igår kväll höll Malmö FF för första gången i föreningens historia ett digitalt medlemsmöte. För dig som missade tillfället igår finns möjligheten att logga in och titta i efterhand eller läsa vår sammanfattning nedan.

Se mötet i efterhand
Länk: https://mffplay.solidtango.com/live/medlemsmote-malmo-ff

Logga in med ditt medlemsnummer som lösenord.

Om du har problem med din inloggning, maila till info@mff.se (inkludera ditt namn och medlemsnummer).

Mötessammanfattning

På grund av den rådande situationen är våra fysiska sammankomster begränsade. Men trots omständigheterna pågår många aktiviteter i föreningen. Därför arrangerade Malmö FF under tisdagskvällen ett digitalt medlemsmöte för att informera om vad som sker just nu och vad som är på gång den närmsta tiden. Här nedan får du en kort genomgång av vad som sades på mötet.

Coronapandemin och Malmö FF
Det har varit en annorlunda vår för oss alla. VD Niclas Carlnén berättade om hur coronapandemin har påverkat vår förening i en tid då inte fotbollen styrt vår vardag. I en tid utan matcher förklarade Carlnén hur föreningen arbetat under de senaste månaderna och vad det innebär för föreningen att Allsvenskan tillsvidare kommer att spelas inför tomma läktare.

Malmö FF:s ekonomi
Ordförande Anders Pålsson gav våra medlemmar en inblick i Malmö FF:s ekonomi och hur pandemin har påverkat föreningens långsiktiga och strategiska målsättningar.

Vad händer när Eleda Stadion står tom
Under kvällen informerade också Anna Nordström Carlsson, marknads- och kommunikationschef, hur föreningen har arbetat med att kompensera de årskortsinnehavare och partners som inte kan utnyttja sina biljetter till våra hemmamatcher när Allsvenskan tillsvidare kommer att spelas utan publik.
En del i Malmö FF:s ersättning för årskortsinnehavare och partners är ett Supporterpaket där föreningen är mitt uppe i en studiosatsning. Under medlemsmötet pratade MFF-profilen Anders Andersson om en studio i blått som har premiär måndagen 15 juni.

Läget i A-lagen
Sportchef Daniel Andersson gästade mötet och givetvis kom värvningen av Ola Toivonen på tal. Andersson berättade om hur Malmö FF gynnats av FIFA:s beslutet att låta Svensk fotboll öppna upp sitt transferfönstret två veckor extra innan allsvenska premiären. Även representanter från vara A-lag medverkade på mötet. Tränare Fredrik Janfors och mittfältaren Rebecka Holm pratade om vårt damlag och från herrlaget gav Jon Dahl Tomasson och vår nye lagkapten Anders Christiansen sina tankar inför säsongen.

Till årets ungdomsledare valdes Andréas Wester som är tränare i föreningens P07-lag. Trots sin unga ålder har Wester varit i föreningen länge och har ett stort engagemang i allt han gör.
Samtidigt fick 33 ungdomsspelare i klubben, som visat gott kamratskap, stipendium från Gunnar Djupes minnesfond. Stipendierna avser år 2019 då Malmö FF saknade flicklag i de åldersgrupper som stipendiet delas ut. Framöver kommer även föreningens flickspelare att tilldelas stipendium från Gunnar Djupes minnesfond.

huvudpartners

officiella partners