Se bortamatcher på MFF.se

Publicerad 07 april 2014

C Sports Bortakortet för Allsvenskan med bonus till klubben i ditt hjärta.
– Varför missa en enda match om man inte måste? Köp C Sports Bortakortet för Allsvenskan för endast ca 67 kr per match. Samtidigt stödjer du Malmö FF – varje sålt kort ger klubben 200 kr i bonus från C Sports!

 

Visst skulle man önska att man kunde följa med på samtliga våra bortamatcher? Men det är ju tyvärr inte alltid det fungerar, hur trogen supporter man än är. Därför är vi nu glada att kunna erbjuda er en lösning på detta problem.

Nu ger nämligen C Sports i samarbete med C More oss en unik möjlighet att se lagets samtliga bortamatcher direkt på vår hemsida!

Hur går det till?
Det är mycket enkelt. Ni köper ett abonnemang, kallat C Sports Bortakortet för Allsvenskan, som enkelt gör det möjligt att se alla bortamatcher direkt på vår hemsida. Ni registrerar er och betalar hos C Sports och ingen ytterligare teknik behövs från er sida. Lätt som en plätt!

Vad kostar det?
Ordinarie pris vid köp av abonnemang direkt från C Sports är 299 kronor/mån. Total kostnad för en säsong är 299 kronor x 7 månader = 2 093 kronor.

Nu kan ni genom oss köpa C Sports Bortakortet för  resten av säsongen för endast 599 kronor (ca 67 kronor/match). Dessutom stödjer du klubben med 200 kr som vi får av C Sports i bonus. Men vänta inte för länge, vi har bara 100 Bortakort att sälja till superpris och först till kvarn gäller.

Missa inte detta gyllene tillfälle att se våra bortamatcher och samtidigt stödja klubben. Även om ni väljer att stanna hemma i soffan!

 Se matchen här