Sagt efter matchen.

Publicerad 19 oktober 2008

Det var en besviken Roland Nilsson som efter matchen mot GAIS konstaterade; Vi ger bort två poäng!

Roland Nilsson
”Jag tycker vi börjar matchen precis så som vi ville och vi arbetade på det sätt vi pratat om att vi skulle. Vi får göra ett snabbt mål och det känns alltid skönt för då kan man spela lite mer avslappnat och det tycker jag vi gjorde resten av första halvlek.

Vi tvingas göra ett tidigt byte på Gabriel men Anders Andersson kom in och skötte sig lysande och vi fick även 2-0 som ett resultat av vårt spel.

I halvtid pratade vi om att fortsätta precis som i första. Vi visste att GAIS var tvingade att chansa mer och vi pratade om att täta till den första kvarten av andra halvlek för det skulle nog bli en anstormning från deras sida.

Det blev en liten anstormning och jag tyckte vi klarade av den rätt bra. Spelet jämnades ut och helt plötsligt får GAIS 1-2 och då blir det väldigt nervöst för oss samtidigt som GAIS får ny energi.

GAIS kör mycket långbollar och andrabollsspel och det är jobbigt att spela mot men jag tycker att vi klarar av det bra ända fram till slutet där vi bara kan säga att vi gav bort två poäng.”