Så var nätverksfotbollen 2017

Publicerad 13 november 2017 i Nyheter

På den årliga nätverksfotbollen spelar MFF:s spelare och ledare fotboll tillsammans med Nätverket. Som vanligt var det tuffa matcher ute på planen och en riktigt rolig dag utanför. Här berättar några av deltagarna om dagen.

Erika Tengberg, Exakta

– Det har varit en superrolig dag. Jag var med förar året och visste lite vad jag kunde förvänta mig. Det är kul att spela fotboll och på ett lättsamt sätt träffa andra människor man inte skulle träffat annars. Så även om det är mest nöje är det ett sätt att skaffa nya kontakter.

Magnus Svensson, försäljningschef Malmö FF

– På samma sätt som Nätverket har utvecklats de sista 15 åren har nätverksfotbollen också gjort det. Många ser inte ut att vara så duktiga som de faktiskt är. Det är fantastisk kvalitet. Finalen skulle kunna ha varit en division tre-match. Mellan matcherna står nätverket och snackar lite business med varandra. När de kommer in på planen är det på liv och död. De ska ha all cred för engagemanget de visar.

Magnus Pehrsson, huvudtränare Malmö FF

– Det är väldigt kul. Vårt nätverk är en viktig del av MFF och att få göra något tillsammans i andra former än som det brukar vara – att några är på läktaren och andra på plan, gör det till en härlig sammankomst.

Karl Arildsson, Few

– Det är många tunga kroppar men mycket vilja. Lewicki var tuff att möta. Han samlade upp allt och gick inte att komma förbi. För egen del var det katastrof på planen men i övrigt var det super. Man får chansen att träffa spelare och ledare på ett avslappnat sätt. Det är jätteroligt.

Anders Christiansen, Malmö FF

– Det var roligt att träffa nätverket på ett så här informellt sätt och spela fotboll med dem. Det är tuffa matcher. Vi spelade kryss i alla våra matcher så att det inte skulle bli några sura miner, haha.

huvudpartners

officiella partners