Så kan du hjälpa Supporterhuset

Publicerad 02 september 2015 i Nyheter

I november öppnar Supporterhuset på Södra Förstadsgatan 79D. Styrelsen presenterar nu planerna för höstens arbete och berättar om vilka behov som finns.

Nedanstående text är hämtad från supporterhuset.se

I helgen var hela Supporterhusets styrelse iväg på MiL-gårdarnas konferenscentrum i Klippan. Vi jobbade intensivt med höstens planerade aktiviteter, vår verksamhet och våra arbetsformer. När vi summerar helgens tar vi med oss en väldigt lyckad tillställning med hårt arbete.

Vi kan nu stolt presentera att vårt öppningsdatum är måndagen den andre november. Då kommer dörrarna att öppnas och verksamheten att dra igång på riktigt i vår lokal. I mitten av oktober kommer hela schemat för vårt första verksamhetskvartal och där finns många spännande överraskningar. Genom vår hemsida och under evenemangsfliken kommer ni kunna hålla er ständigt uppdaterade om våra aktiviteter och allt annat kul som kommer hända i Supporterhuset. Håll utkik!

Då Supporterhuset är en plats som kontinuerligt skapas och formas av och med supportrar så finns det fortfarande mycket vi behöver hjälp med. Vi behöver fortfarande mycket hjälp med att få vår lokal färdigrenoverad i tid. Vi har själva, med hjälp av våra medlemmar, lyckats avsluta ett stort rivningsarbete. Vi har även fått uppbackning och sponsring av flera företag med allt från el, rörläggning, håltagareri till taksättning.

Vi har nu anställt en tillfälligt deltidsanställd projektledare för lokalen för att öka takten på själva bygget. Detta är ett jättestort projekt och vi behöver så mycket hjälp utifrån vi kan få. Vårt behov av hjälp sträcker sig till allt från ideell arbetskraft, till inventarier och pengar för att detta ska uppfylla vår vision och bli något riktigt unikt i hela Supportersverige.

Vi har sammanställt en lista på inventarier och tjänster vi fortfarande är i behov av. Vi har sorterat det i olika under rubriker för göra det enklare. Allt som helt enkelt kan behövas i Supporterhuset.

Donationer
Bankgiro: 588-6593
Swish: 123 188 324 8

Renoveringsmaterial
Vi söker aktivt folk med hantverkarbakgrund som har tid att hjälpa till efter arbetstid.
Spackel (cirka 20 spannar)
Målarfärg
Penslar och andra tillbehör
Mattstripper
Byggnadsställningar

Toalett
Handikapptoalett (1 styck)
Vanlig toalett (1 styck)
Skötbord
Vask (3 stycken)
Handikappslarm

Caféutrustning 
Kassa
Diskmaskin
Kyl och frys
Kaffemaskin
Kylmonter
Diskbänk
Kakel
Fettavskiljare

Kontor
Skrivbord
Kontorsstol
Material till väggar
Material till kontor/omklädningsrum
Hyllor

Workshop rummet
Bord (hopfällbara)
Klaffstolar (cirka 70 stycken)
Projektor
Filmduk
Biblioteksstege
Två bra stationära datorer
En bärbardator
Platt-TV
Ljudsystem

Butiken
Skyltdekor
Reklamprodukter (påsar, takeaway-mugg osv)
Servis (med loggo på till cafet)
Klädställningar

Biblioteket 
MFF-litteratur i form av böcker, filmer och fanziner
Tavlor för dekoration
Andra häftiga historiska saker kan också vara av intresse

Kontakt 
Info@supporterhuset.se
www.facebook.se/supporterhuset
Telefonnummer: 072-268 53 17 

huvudpartners

officiella partners