Så här ser ditt nya årskort ut

Publicerad 12 oktober 2016 i Nyheter

Inför produktionen av nästa säsongs årskort uppmanade vi alla MFF-supportrar att skicka in förslag på hur de vill att designen ska se ut. Vi fick in massor med kreativa, roliga och fina idéer i mailboxen. Nu har representanter från A-truppen valt ut en design som kommer att pryda Årskort 2017.

Upphovsmannen bakom det utvalda förslaget heter Peter Caapsgård och kallar konceptet ”Förväntningarnas väg”. Bifogat till designförslaget fanns en text som förklarar tankarna bakom kortets utformning.

Varje gång Malmö FF spelar match färgas Malmös gator, torg och parker himmelsblå av MFF-familjen. Folk vallfärdar från Svedala, Möllevången och Oxie för att se sitt älskade MFF spela. Oavsett om det gäller en kvalmatch till Champions League eller en träningsmatch i mars delar alla vallfärdande himmelsblå själar samma känsla av förväntan och spänning.

Detta koncept försöker återspegla den färg som Malmös stadsbild får varje matchdag. En grafisk tolkning av Malmö Stads karta, infärgad i de himmelsblå färgerna, ligger som grund – med Swedbank Stadion och Stadionområdet i centrum.

Matchdagens himmelsblå vallfärd – förväntningarnas väg!

Grattis till Peter Caapsgård och ett stort tack till alla som varit delaktiga och skickat in förslag!

Glöm inte att förnya ditt årskort senast den 31 oktober. 

Nyförsäljningen av årskort sätter igång den 25 november.

huvudpartners

officiella partners