Förlust i Göteborg för U19 och seger på hemmaplan för U17.

U19 Allsvenskan Södra
IFK Göteborg – Malmö FF 2-0 (0-0)

Anders Palmér, U19-tränare:

”Pavle Vagic får sitt andra gula kort och visas ut i den 40:e minuten. Han är på väg igenom och får en rejäl tackling, men blir varnad för filmning istället. Vi delar inte domarens uppfattning, men det är bara att acceptera. Utvisningen påverkar såklart resultatet, men våra killar ska ha beröm för att de kämpar vidare och verkligen försöker göra något av det.”

U17 Allsvenskan Södra
Malmö FF – Mjällby AIF 3-1 (1-0)

Målskyttar: Amel Mujanic, Granit Rushiti, Hamid Abdulla

Robin Asterhed, U17-tränare:

”Tycker vi inleder med vägvinnande fotboll. Vi tar oss fram i plan och har kontroll över bollinnehavet. Efter 1-0-målet kommer vi dock in i en period där vi är lite slarviga. Men vi lyfter oss igen efter Mjällbys kvittering på straff. Då blir vi tydligare och går för det med tro och självförtroende. Det ger effekt och vi gör 2-1 på straff. I slutet vinner vi bollen efter en hörna och utökar till 3-1.”