J-laget tog en fin skalp och vårt P16-lag visade god form inför säsongen i pojkallsvenskan.

Malmö FF J – Lyngby BK Res. 5-3
Målskyttar: Dardan Rexhepi 2, Hicham Ali 2 och Hamid Alamin.

Från början var det tänkt att MFF J skulle möta Lyngbys U19-lag men eftersom de hade seriepremiär i helgen så erbjöd Lyngby sitt reservlag istället. Det laget spelar i fjärde divisionen i Danmark motsvarande IFK Malmö för oss.

-I tidigare matcher har vi inte fått en speciellt bra start, men i denna var det precis tvärtom. Redan efter fyra minuter stod det 2-0 och 3-0 kom efter 13 minuter. Alla tre målen kom till efter fina anfall och vad som är extra glädjande är att det vi arbetar med på träningarna ger resultat i matcherna. Vi spelade mycket bra anfallsspel i stort sett hela matchen. Försvarsspelet ute på plan är bra matchen igenom. Men tyvärr släppte vi till ett par mål bakåt som vi känner att vi kunnat undvika om vi arbetat klokare och bättre i försvarsspelet framförallt med att stoppa inlägg. I andra halvlek höll vi vår tvåmålsledning ganska stabilt och är inte direkt hotade, meddelar Patrick Winqvist från ledartrojkan.

Malmö FF P16 – Högaborgs BK Jun. 4-0
Målskyttar: Bahrudin Atajic, Egzon Sekiraca, Besnik Rrustemaj och Philipe Toth Andersson.

Malmö FF P15 – Helsingborgs IF 3-3

Real Malmö – Malmö FF P14 1-2