Publikinformation till IFK Göteborg – MFF

Publicerad 15 maj 2019 i Nyheter

På torsdag är det dags för bortamatch mot IFK Göteborg. Matchen spelas på Gamla Ullevi och här är viktig information för dig som ska stötta MFF på plats.

BORTASEKTION

Bortasektionerna (A/O samt B4) på Gamla Ullevi rymmer totalt 1 800 personer och nås via entré 1. Mer information om arenan hittar du här. Insläpp till sektionerna A/O samt B4 är klockan 17:30.

Biljett kan köpas via webben eller på plats. De kan läsas direkt från smartphones, full ljusstyrka rekommenderas på displayen. Följande priser gäller (inkl serviceavgift):

A/O, vuxen: 200 kr.
A/O, ungdom (4-18 år): 140 kr.

KÖP BILJETT TILL BORTASEKTIONEN HÄR!

Vid biljettköp under matchdag tillkommer 20 kr/biljett. Särskilda biljettkassor finns vid de yttre grindarna till bortaentrén för den som vill köpa på plats. Bortakortsinnehavare går till personal med tröja märkt ”Supporterkort” vid de yttre grindarna, visar upp sitt kort och får en vanlig biljett. OBS! Tänk på att få ert bortakort registrerat om ni vill ha poäng i lojalitetsprogrammet.

Nya riktlinjer kring OH-flaggor

Inför matchen har Polisen informerat arrangerande klubb, IFK Göteborg, att så kallade ”OH-flaggor” inte är tillåtna att ta med in på Gamla Ullevi. Läs mer på IFK Göteborgs hemsida.

KIOSKER

På bortasektionen finns ett flertal kiosker med standardutbud. Notera att Gamla Ullevi är en kontantfri arena.

Parkering

För privata resenärer rekommenderas Ullevigaraget för parkering. Organiserade bussresor kommer få tillgång till särskild parkering i inhägnat område.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot IFK Göteborg.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Ni med bortakort blir uppskrivna när ni hämtar er biljett av IFK Göteborgs personal som bär tröjor märkta med ”Supporterkort” vid yttre grindarna.

huvudpartners

officiella partners