Publikinformation till Falkenbergs FF – MFF

Publicerad 03 maj 2019 i Nyheter

På söndag väntar en kortare bortaresa till Falkenberg. Här är all viktig publikinformation till dig som ska stötta MFF på plats.

Köp förköp

Till matchen mot Falkenbergs FF är det högt tryck på biljetter och vi rekommenderar att köpa biljetter via förköp.

Köp biljett här!

MFF:are rekommenderas att köpa biljetter till två olika sektioner på Falcon Alkoholfri Arena – en ståplatssektion och en sittplatssektion. Ståplatssektionen är belägen på arenans ena kortsida och sittplatssektionen är på sektion E enligt arenakartan nedan.

Kan du inte vara på plats? se matchen på erics!

Erics Bar & Restaurang visar alla MFF:s bortamatcher! På söndag mot Falkenbergs FF öppnar Erics 14:00 och stänger en timme efter slutsignal – klockan 18:00. Alla MFF:are som inte kan vara på plats i Falkenberg är välkomna till Erics!

Boka bord genom att kontakta Nini Ugron, Hovmästare på 073-512 04 17 eller på nini.ugron@mff.se.

Parkering

Om du kommer med bil parkerar du enklast på parkeringen mellan arenan och Falkenbergs ishall. Observera att infart till arenan från Skogsvägen endast gäller för supporterbussar. Om du har biljett till bortastå följer du skyltningen och går längs med arenans södra kortsida till entré D vid arenans sydöstra hörn.

Kontantfri arena

Falcon Alkoholfri Arena är en kontantfri arena. Betalning i kiosker sker genom kortbetalning och via Swish.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot Falkenbergs FF

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Ni med bortakort går till Malmö FF:s SLO, Pierre Nordberg på arenan, och får ert bortakort registrerat. Detta kommer senare att läggas in i systemet och alla poäng kommer att registreras på kortinnehavaren. Önskar ni att ändra kortinnehavare på bortakortet, maila pierre.nordberg@mff.se.

Observera att lösningar för att registrera lojalitetspoäng kan förändras från match till match.

huvudpartners

officiella partners