Publikinformation MFF – Brøndby IF

Publicerad 12 februari 2016 i Nyheter

På söndag tar vi emot Brøndby IF i en spännande träningsmatch på Malmö IP. Vi ser fram emot storpublik, bra stämning och välspelad fotboll. Här är det du som åskådare behöver veta inför matchen.

Eftersom det väntas mycket folk till matchen vill vi uppmana alla besökare att komma i god tid – insläpp från klockan 12:30. Biljettluckorna öppnar 12:00 och inträdet kostar 100 kr för vuxna och 60 kr för ungdom upp till 20 år. Vi har bara möjlighet att installera två kortterminaler på Malmö IP så ta gärna med kontanter.

Om man dessutom redan köpt sin biljett i MFF Shopen eller på Ticnet (hämtas ut på Ticnetombud) är det bara att glida förbi biljettkön och in genom det särskilda förköpsinsläppet vid huvudingången. Kontanterna kan man då istället spendera på en donation till MT96 som kommer att samla in pengar till den kommande säsongens tifon. Dessutom finns Supporterhuset på plats och grillar fina korvar till alla som är hungriga.

Gästande supportrar kommer att hålla till på den västra kortsidan av Malmö IP. Det kommer därför att finnas en del avspärrningar vilket betyder att det inte går att ta en genväg på grusgången mellan Carl Gustafs väg och Pildammsvägen. Vi rekommenderar cykel, promenad eller kollektiva färdmedel till matchen men om man kommer med bil bör man välja infarten till parkeringshuset på Pildammsvägens sida.

MFF-klacken kommer att finnas på den östra kortsidan mot Triangeln och ska tillsammans med resten av hemmasupportrarna lyfta MFF till seger i vad som väntas bli en tät match mellan två bra lag.

Vi ses på Malmö IP!

Malmö FF – Brøndby IF
Malmö IP
Söndagen den 14/2 kl 14:00
Köp biljett på Ticnet, i luckorna på Malmö IP eller i MFF Shopen.

huvudpartners

officiella partners