Publikinformation inför MFF – Mjällby

Publicerad 01 oktober 2021 i Herr,Nyheter

För första gången på 583 dagar fyller vi läktarna på Eleda Stadion igen. Det ska bli fantastiskt att ha er alla på plats och här är nyttig information till dig som besökare!

Malmö FF – Mjällby AIF
Söndag 3 oktober 17:30
Eleda Stadion

Kom i god tid

Det är alltid en bra idé komma i god tid till matchen men den här gången är det särskilt viktigt. Det kommer att vara mycket folk och många har inte varit på match på länge. Kom gärna minst en timme innan avspark för att hinna in till din plats i lugn och ro.

Insläppet till Norra läktaren öppnar 15:30 och övriga sektioner 16:00.

Avtackning av Behrang Safari och Rasmus Bengtsson

Två stora MFF-spelare fick inte tackas av inför publik. Det gör vi på söndag! Klockan 17:15 hyllar vi Behrang Safari och Rasmus Bengtsson.

Förfest på Ståplatstorget

Det finns serveringsställen över hela Eleda Stadion, där du kan köpa något att äta och dricka både innan och under match.

På Ståplatstorget är det förfest med MFF Support och Martin ”MRNT” Ringstrand står vid skivspelaren. Här är det perfekta stället att komma i stämning från 15:30 om du har biljett eller årskort till ståplats.

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Ståplatstorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Ståplatstorget.

Allmän flaggdag

Enligt traditionen är första hemmamatchen för säsongen likställt med flagghav på läktarna. Nu har våra supportrar utlyst matchen mot Mjällby som allmän flaggdag. Ta med dig din flagga eller gör en ny!

Givetvis finns flaggor också i MFF Shopen om du behöver.

Marschen tillbaka

Få sällskap av tusentals MFF:are på din väg mot matchen. Klockan 16:00 avgår en supportermarsch från Möllevångstorget med destination Eleda Stadion!

Läs mer här

Vi ber att att följa folkhälsomyndighetens allmänna råd

Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt:

  1. hålla avstånd till andra människor, och
  2. särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

Matchen mot Dalby GIF/Genarps IF flyttad

Du som har årskort eller biljett till Mjällby-matchen har också fritt inträde till damlagets match mot Dalby GIF/Genarps IF som var planerad att spelas på lördagen. Eftersom matchen blivit uppskjuten ber vi dig att spara din biljett, så att du kan använda den vid ett senare tillfälle. Mer information kommer.

Varmt välkommen till Eleda Stadion på söndag!

huvudpartners

officiella partners