Publikinformation inför MFF – KFF

Publicerad 16 oktober 2015 i Nyheter

Varmt välkomna till lördagens hemmamatch mot Kalmar FF. Vi slår upp portarna till Supportertorget redan två timmar innan match – och 90 minuter innan matchstart på övriga Stadion – kom i tid och värm upp med MFF Supports förfest.

MFF Supports förfest

”Det bubblande hiphop & soulbandet Oh’Fille! gästar stadion och värmer upp inför matchen tillsammans med Lycouz på rap och bjuder på både välkända MFF-toner och egna alster, missa inte en av stans akter som det pratas om.

Som vanligt säljer vi resor och merch i luckan & barerna kör fullt sortiment – inga ursäkter för att inte vara på plats två timmar innan och framåt.”

/MFF Support

Så kommer du till förfesten 

Lättast är att gå in via ingång A eller B och om du är sittplatsbesökare kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via utsidan, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Sittplatsbesöktare kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen. 

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B. 

Staket runt hela Swedbank Stadion

På onsdag spelar Malmö FF mot Shakhtar Donetsk i Champions League. Precis som vid hemmamatchen mot Real Madrid kommer det att finnas en yttre avgränsning runt Stadion på onsdag. Detta staket står redan på plats men kommer inte att fungera som en avgränsning under lördagens match mot Kalmar FF.

Sjung med under hela matchen 

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna. 

Till sångarkivet. 

Begränsad kapacitet på den norra ståplatsläktaren 

I och med att stolar är monterade på ståplatsläktaren kommer kapaciteten där att vara begränsad till 4000 platser. 

Håll gångarna fria 

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa. 

Ta med kontanter 

Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter. Det kommer att komma en lösning längre fram där det kommer att vara möjligt att betala med mobilen – dock är denna lösning ej på plats utan kommer senare under säsongen. 

Malmö FF – Kalmar FF
Lördag 17/10 klockan 16.00
Biljetter hittar ni i biljettluckorna eller på ticnet.se.

Vi ses på Swedbank Stadion! 

huvudpartners

officiella partners