Publikinformation inför MFF – IF Elfsborg

Publicerad 11 september 2015 i Nyheter

Äntligen dags för allsvensk hemmamatch! Det väntas storpublik när Malmö FF tar emot IF Elfsborg i lördagens superviktiga match.

Kom i tid
Det väntas storpublik på Swedbank Stadion. Intresset för matchen är väldigt stort – bland annat har IF Elfsborg valt att anordna sin årliga sponsorresa till matchen – och på fredagseftermiddagen var det sålt runt 19 000 biljetter. Kom därför i god för att säkerställa att du är vid din plats när matchen drar igång

Insamling till MT96:s tifofond
Innan bortaderbyt mot Helsingborgs IF på Olympia genomförde MFF Tifosi 96 ett stort flaggtifo på MFF-sektionen. Inför matchen mot IF Elfsborg kommer MT96 stå vid varje ingång och samla in pengar till tifofonden och framtida arrangemang.

”Innan matchen på lördag mot Elfsborg kommer MT96 ha en insamling till tifofonden. Ni hittar oss i samtliga ingångar till stadion. Vill du skänka en slant redan nu? Swisha valfri summa till 0709- 112 092 eller sätt över pengar till BG 223-2213.

Framåt Malmö!

/MFF Tifosi 96″

MFF Supports förfest

MFF Support kommer fortsätta sätta alla i rätt stämning inför matchen med deras förfest på Supportertorget. 

”Dags för ny förfest. Du är viktig.

Det är dags att tagga till ordentligt och visa att Allsvenskan är viktigast. På lördag är det toppmöte mot Ellos och då har vi bokat in Aurora Percovich Gutierrez (Rättviseförmedlingen) & Lautaro Cubilla (Musikguiden i P3) som är Malmöiter med himmelsblå hjärtan och fantastiskt bra musiksmak. Men även du kan vara med och välja musik! Lägger du 100 kr i vår bössa i dj-båset till insamlingen till UNICEF och behövande flyktingar får du OCKSÅ välja valfri låt att spelas på torget innan match! Win-win. Dessutom kommer det i luckan säljas tishor i rätt anda till förmån för samma insamling. 140 kr för dessa, men det går även bra att skänka mer.

Kom i tid, från 14.00 kör vi.

/MFF Support”

Så kommer du till förfesten 
Lättast är att gå in via ingång A eller B och om du är sittplatsbesökare kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via utsidan, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Sittplatsbesöktare kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen. 

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B. 

Sjung med under hela matchen 
På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna. 

Till sångarkivet

Begränsad kapacitet på den norra ståplatsläktaren 
I och med att stolar är monterade på ståplatsläktaren kommer kapaciteten där att vara begränsad till 4000 platser. 

Håll gångarna fria 
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa. 

Ta med kontanter 
Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter. Det kommer att komma en lösning längre fram där det kommer att vara möjligt att betala med mobilen – dock är denna lösning ej på plats utan kommer senare under säsongen. 

Malmö FF – IF Elfsborg
Swedbank Stadion 
Lördag 12/9 klockan 16.00

Biljetter finns på ticnet.se.

Vi ses på Swedbank Stadion! 

huvudpartners

officiella partners