Publikinformation inför MFF – FFF

Publicerad 22 maj 2016 i Nyheter

Måndagen den 23 maj klockan 19:00 spelar vi vårens sista hemmamatch på Swedbank Stadion. Insläppet till supportertorget öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner 17:30. Här är det du som besökare bör känna till.

Förfesta med MFF Support

Sista förfesten innan EM-uppehållet och MFF Support bjuder in det himmelsblå partybandet StämBandet.  Fyra äkta Malmöpågar med ösgaranti, lirar allt från 60-tal till nutid och utlovar en hundraprocentig igenkänningsfaktor!

Alla är välkomna att njuta av musiken och det finns alltid mat och dryck till försäljning.

17:00 Grindarna till Supportertorget öppnar

17:30 StämBandet spelar live
18:00 Rasmus Bengtsson intervjuas på scen

19:00 Avspark

Hoppborgar bakom familjeläktaren

Inför varje match i år har vi hoppborgar, minielbilar och ansiktsmålning bakom familjeläktaren på den södra kortsidan. Dessutom finns MFF Shopens tält på plats för införskaffande av himmelsblå souvenirer till att heja fram Malmö FF med när matchen drar igång.

Så kommer du till Supportertorget

För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Sjung med under hela matchen

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet

Gratis matchprogram

Hämta ditt kostnadsfria exemplar av Avspark i tidningsställen som finns placerade vid varje ingång.

Kiosker

Det finns alltid en kiosk per sida öppen efter halvtidspausen. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Åk med Skånetrafiken till matchen

I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här

Malmö FF – Falkenbergs FF
Måndag 23 maj klockan 19:00

Biljettköp

Du kan även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion kommer inte att sälja biljetter utan kommer att fungera som serviceluckor. 

huvudpartners

officiella partners