Publikinformation inför MFF – AIK

Publicerad 06 april 2018 i Nyheter

Måndagen den 9 april 19:00 spelar Malmö FF mot AIK hemma på Stadion. Här är allt du behöver veta inför ditt besök.

MFF – AIK
Måndag 9 april 19:00
Stadion
Köp biljett 

Förfest med MFF Support
Ladda upp på Supportertorget inför matchen! Premiärförfesten bjuder på mat och dryck och MRTN i dj-båset.

17:00 – Supportertorget öppnar
17:30 – MRTN spelar
19:00 – Avspark

Allmän flaggdag
Som traditionen bjuder är det allmän flaggdag när Malmö FF spelar hemmapremiär. Symaskinerna på Supporterhuset har gått varma under försäsongen och vi hoppas att alla som har en egen flagga tar med den på måndag. Om du inte hinner fixa en egen kan du svänga förbi MFF Shopen innan match och köpa en ny till rabatterat pris.

Insläpp
På premiärdagar är det extra viktigt att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen. Insläppet till Supportertorget (A & B) öppnar 17:00, övriga sektioner 17:30.

Avspärrningar på södra kortsidan
Då vi väntar ett större bortafölje kommer det att finnas avspärrningar bakom bortasektionen. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till övre etage.

Utökad service runt Stadion
I samarbete med Länsförsäkringar Skåne kommer det nu att finnas servicevärdar placerade även utanför Stadion. De bär vita västar och hjälper gärna till med att svara på dina frågor om du skulle behöva hjälp med något.

Hoppborg och ansiktsmålning
För de yngsta supportrarna erbjuder vi roliga aktiviteter utanför familjeläktaren innan matchen. Välkommen till sektion J på Stadions sydöstra sida!

Ladda ner appen MFF Live
Med appen MFF Live kan du höja din matchupplevelse genom att bland annat se repriser från matchen direkt i mobilen. Koppla upp dig på Stadions wi-fi @fotboll och ladda hem appen MFF Live i antingen Google Play (Android) eller App Store (iOS).  

Har du frågor?
Ta kontakt med någon av våra servicevärdar på Stadion eller läs svar på vanliga frågor här.

huvudpartners

officiella partners