Publikinformation inför Malmö FF – PSG UPPDATERAD

Publicerad 20 november 2015 i Nyheter

Publikinformation inför onsdagens Champions League-match då Malmö FF tar emot Paris Saint-Germain. 

Under de tidigare hemmamatcherna i Champions League har vi använt oss av en yttre avgränsning runt Malmö New Stadium. Detta för att säkerställa att endast folk med biljett till matcherna kan komma in på området. Denna yttre avgränsning kommer även att finnas på plats på onsdag och kommer även att förstärkas med polisiär närvaro vid varje ingång.

Väl vid Malmö New Stadium kommer det att vara visitation vid varje insläpp, vilket innebär att alla som ska in på matchen kommer att bli visiterade.

Vi kommer att stärka upp varje insläpp för att få ett effektivt flöde in till Stadion, men ber er alla att komma i god tid för att underlätta för er själva och för oss som arrangör.

Insläpp:
VIP-ingångarna: 18.45
Övriga ingångar 19.00

Youth League

Malmö FF:s ungdomar har presterat fantastisk fotboll i Youth League och på onsdag klockan 15.30 hoppas de besegra PSG:s U18 inför storpublik nere på Malmö IP.

För allas trygghet kommer vi även att visitera alla besökare på Malmö IP.


Punktlista för att sammanfatta ovanstående information:

* Visitation vid Youth League

* Yttre avgränsning runt Malmö New Stadium – precis som vanligt

* Kom i god tid

* Alla som ska in på matchen kommer att bli visiterade

* Undvik att ta med väskor för att få ett snabbare flöde

* Sjung som galningar ifrån det att spelarna kommer in för att värma upp till att domaren blåser av matchen.

Karta över den yttre avgränsningen:

Begränsat med parkeringar

Hela Kulans parkering kommer att vara reserverad.

Cykelstölder

Vi har dessvärre upplevt problem med stulna cyklar i samband med våra hemmamatcher. Om du cyklar, se till att låsa fast din cykel ordentligt. 

Sjung med under hela matchen

På Malmö New Stadium finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet.

Ståplats trots stolar

Då UEFA inte tillåter renodlad ståplats har våra supportrar monterat upp 3000 stolar på den norra läktaren för att göra den tillgänglig till våra kvalmatcher. Trots att det numera står stolar på den norra läktaren anses den fortfarande vara en ståplatsläktare.

Banderollplatser

Då det är UEFA som arrangerar matchen får vi inte exponera våra egna sponsorer inne på Stadion och därför har våra egna reklamband täckts över. Det är därför okej att hänga banderoller på det nedre etaget.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria från publik.

Gå till den plats som står på biljetten

Vi ber er att respektera att ni ser matchen från den plats som står på er biljett. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen från ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Gå in via den ingång som står på biljetten

Det kommer inte gå att röra sig fritt inne på arenan. Därför kan du inte gå in igenom vilken igång som helst utan du ska gå till den ingång som står på din biljett. Grindarna på den norra kortsidan mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängda innan och under matchen. Efter matchen kommer grindarna vara öppna för att underlätta utsläppet.

Ingen alkoholförsäljning

UEFA tillåter inte försäljning av alkohol och vi kommer därför inte kunna sälja öl eller vin på onsdagens match.

Ingen förfest

MFF Support kommer inte att anordna någon förfest innan matchen utan förfesten kommer att vara inne på läktarna.

huvudpartners

officiella partners