Publikinformation inför Ängeholms FF – MFF

Publicerad 26 februari 2016 i Nyheter

På söndag fortsätter jakten på gruppsegern i grupp 5 i Svenska cupen när Malmö FF spelar mot Ängeholms FF på Malmö IP. Trots att matchen spelas i Malmö är det viktigt att poängtera att MFF står som bortalag och att det är ÄFF:s arrangemang.

Efter segern över IK Sirius har Malmö FF placerat sig högst upp i grupp fem i Svenska Cupen. Gruppseger krävs för att gå vidare till kvartsfinal och på söndag väntar nästa match då Malmö FF spelar borta mot Ängeholms FF på Malmö IP. Trots att matchen spelas i Malmö är det viktigt att poängtera att MFF står som bortalag och att det är ÄFF:s arrangemang.

På fredagsförmiddagen var det sålt 2080 biljetter till söndagens match och ni kan köpa biljetter på ticnet.se, MFF Shopen eller andra ticnetombud samt på plats på Malmö IP på söndag.

Vid biljettköp via ticnet.se måste biljetten skrivas ut via ett ticnetombud och inte via egen skrivare. Biljetter som skrivs ut hemma kan kopieras upp i flera kopior och då vi inte kan använda våra biljettscanners nere på Malmö IP så är detta tyvärr inte ett alternativ.

Detta innebär även att det inte går att visa upp digitala biljetter i era mobiler, utan fysisk pappersbiljett måste visas upp.

Årskorten gäller inte.

Ticnetombud i Malmö:
MFF Shopen
Folk och Rock på Lilla torg (Öppet fredag-lördag)
Direkten på Kronprinsen (Öppet fredag-söndag)
Malmö Arena (Öppet fredag)

Biljettluckorna på Malmö IP öppnar klockan 12.00 på söndag, detta är även samma klockslag då försäljningen avslutas på Direkten på Kronprinsen samt på Ticnet.se. Ni kan dock fortfarande hämta ut biljetter på Direkten efter klockan 12.00 på söndag.

BiljettKöp

Ingångar på Malmö IP

Det kommer att finnas tre insläpp på Malmö IP: Huvudingången vid IP:s sydöstra hörn, den nybyggda ingången vid den nordvästra hörnan (mot operans parkering) samt bortainsläppet vid Malmö IP:s sydvästra hörn.

Vi kommer börja med att öppna upp huvudingången och bortainsläppet. Om det blir stort tryck mot huvudingången kommer ingången vid den nordvästra hörnan även att öppnas upp.

Det är fri placering.

Insläppen öppnar 12.30.

Kiosker och souvenirer

MFF Shopen och MFF Support kommer att finnas på plats och sälja souvenirer.

MFF:s ungdomsverksamhet samt Supporterhuset kommer att hålla i kioskverksamheten.

Endast kontant betalning vid alla kiosker, förutom vid Supporterhusets grill som även tar emot Swish-betalningar.

Ängeholms FF – Malmö FF
Malmö IP
söndag 28/2 klockan 14.00

Vi ses på Malmö IP!

huvudpartners

officiella partners