Publikinfo till MFF – Örebro SK

Publicerad 04 juli 2019 i Nyheter

På lördag väntar första allsvenska hemmamatchen efter uppehållet, MFF möter Örebro SK. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – Örebro SK
Lördag 6 juli 19:00
Stadion

KÖP BILJETT

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar 17:30. Stadion är helt öppen under matchen, viket betyder fri passage mellan Supportertorget och sittplats.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. Notera att streckkoden på din biljett inte får vara skadad samt att din skärm är upplyst och att hela streckkoden syns på din telefon.

Förfest med MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget! MFF Supports tidigare ordförande Magnus Ericsson är DJ och spelar en blandning av Quadrophenia-soundtrack och Northern Soul, uppblandat med MFF-låtar och britpop. Mer information finns på MFF Supports Facebooksida.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang. På lördag serveras brunchbuffé i den bokningsbara delen och sedvanlig bistromeny i bardelen. Vi håller öppet mellan 15:00-22:00. Tänk på att bordsbokning till hemmamatcher ska göras senast två dagar innan matchdag.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners