Publikinfo till MFF – Bnei Yehuda FC

Publicerad 20 augusti 2019 i Nyheter

På torsdag väntar play-off till UEFA Europa League! Här är viktig information till dig som ska se matchen på Stadion.

Insläpp

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar 17:30. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att de MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan, under eller efter matchen.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. För att insläppet skall gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Yttre avspärrningar

Till torsdagens match kommer det att finnas en yttre avgränsning på Stadionområdet. Planera din väg till Stadion och välj den yttre passagen som är närmast ingången som står på din biljett. Kom i god tid till matchen!

Nät framför båda kortsidorna

Av säkerhetsskäl kommer det att finnas nät framför Stadions båda kortsidor.

förfest på supportertorget

Du som har biljett på ståplats kan ladda upp inför matchen på Supportertorget! Eken & Måns Myrgren är DJ:s och spelar allt från afro-funk till deep-house.

se matchen på erics

Har du inte matchbiljett och vill se matchen på Erics? Då krävs det att du löser en förköpsbiljett under onsdagen eftersom det kommer att finnas en yttre avgränsning på Stadionområdet under matchdagen. För att komma in genom avspärrningen krävs antingen matchbiljett eller förköpsbiljett till Erics. Restaurangen håller öppet mellan 11:30 och 23:00.

Kontantfritt

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners