Publikinfo till MFF – Ballymena United FC

Publicerad 10 juli 2019 i Nyheter

På torsdag är det dags för den första kvalomgången i UEFA Europa League. Vi får besök av Ballymena United FC från Nordirland. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – Ballymena United FC
Torsdag 11 juli 19:00
Stadion

KÖP BILJETT

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar 17:30. Stadion är helt öppen under matchen, viket betyder fri passage mellan Supportertorget och sittplats.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. För att insläppet skall gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Förfest med MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget! En DJ från Plan B kommer till Stadion för att spela musik från MTV-eran! Mer information finns, som alltid, på MFF Supports Facebooksida.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang! Det serveras buffé i den bokningsbara delen och sedvanlig bistromeny i bardelen och vi håller öppet mellan 16:00-19:00. Notera att Erics stänger till matchstart.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners