Publikinfo till MFF – AFC Eskilstuna

Publicerad 23 maj 2019 i Nyheter

Hemmamatch mot AFC Eskilstuna väntar på lördag! Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – AFC Eskilstuna
Lördag 25 maj 16:00
Stadion

Köp biljett!

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 14:00 och övriga sektioner öppnar 14:30. Stadion är helt öppen under matchen, viket betyder fri passage mellan Supportertorget och sittplats.

Förfest med MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget! Malmöbandet Underground Union står för musiken och spelar tung melodiös pop innan matchen. Klockan 15:30 får Supportertorget dessutom finbesök av ingen mindre än Markus Rosenberg som kommer att intervjuas på scen! Mer information finns, som alltid, på MFF Supports Facebooksida.

Bli medlem i MFF Support
Till matchen kommer MFF Support att värva medlemmar och även finnas på plats för att svara på frågor kring det nya digitala medlemssystemet. Du kan redan nu bli medlem på: blimedlem2019.se.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang. På lördag serveras brunchbuffé i den bokningsbara delen och sedvanlig bistromeny i bardelen. Tänk på att bordsbokning till hemmamatcher ska göras senast två dagar innan matchdag.

Barer för båda hörnorna
En av barerna på västra långsidan flyttar tillfälligt ned till västra hörnet på Supportertorget för att kunna servera fler supportrar. Det blir alltså ett liknande upplägg som för Roys hörna på östra delen av Supportertorget.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners