Publikinfo inför vårens sista hemmamatch

Publicerad 20 maj 2022 i Herr,Nyheter

Här är allt du behöver veta inför vårens sista match på Eleda Stadion.

Malmö FF – BK Häcken
Söndag 22 maj 17:30
Eleda Stadion

BILJETTER

Ett fåtal biljetter finns i skrivande stund till försäljning på mff.ebiljett.nu. Biljettluckorna vid ingång 51 är öppna från klockan 16:00 för biljettservice.

Ladda upp på Hörnan

Nu öppnar Malmö FF en uteservering med mat och dryck på Eleda Stadions södra del. Två timmar innan söndagens match mot BK Häcken slår vi upp portarna till Hörnan! Läs mer här.

Utmana FIFAPROFFSET

innan matchen kommer Zackarias ”Zacke” Johansson finnas på plats i E-sportytan (ingång via MFF Shopen). Kom och utmana Zacke eller dina kompisar i FIFA.

Dörrarna är öppna 15:30 – 17:00.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 15:30. Här blir det förfest med MFF Support!

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Supportertorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 16:00. Det kommer att vara många åskådare på plats så kom i god tid om du inte vill riskera att missa något av matchen!

Ta med dig stolen hem

Efter vårsäsongen byter vi stolarna på sektion 21-28 på Eleda Stadions östra läktare. Nu har du som årskortsinnehavare på nämnda sektioner en unik möjlighet att få med dig ”din” stol hem. Läs mer här.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners