Publikinfo inför MFF – KRC Genk

Publicerad 28 november 2018 i Nyheter

Här är allt du behöver veta inför årets sista match på Stadion.

Malmö FF – KRC Genk
Torsdag 29 november 21:00
Stadion
Köp biljett 

Insläpp
Supportertorget (ingång A & B) öppnar klockan 19:00. Övriga sektioner 19:30.

Det går till den här matchen inte att komma in via ingång A & B om du har biljett till annan sektion och det kommer ej vara möjligt att ta sig från sittplats till Supportertorget, utöver hörnbaren vid östra sidan som åskådare på nedre etage östra och Roys hörna har tillgång till.

Förfest med MFF Support
Klockan 19:00 slår vi upp portarna till Stadion och du laddar upp på Supportertorget med MFF Supports förfest. Michin och Hateff står för musiken som garanterat kommer att få dig i rätt stämning.

Halsdukshav
Ultras Malmö uppmanar till halsdukshav! Ta med din MFF-halsduk oavsett vilken sektion du sitter på.

Insamling till MT96
Till årets sista match kommer det att vara insamling till tifofonden. Du kan bidra redan nu genom att swisha till 123 592 31 23.

Test av vändkors vid entré D
Under 2019 kommer vändkors att installeras på hela Stadion för att leva upp till UEFA:s arenakrav. Till hemmamatchen mot KRC Genk kommer vi att utföra ett test av vändkorsen vid entré D.

Avspärrningar bakom södra kortsidan
Då vi väntar ett större bortafölje kommer det att finnas avspärrningar bakom bortasektionen. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till sektion F, H, J.

Flaggor och banderoller
Flaggor och banderoller som går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, är inte tillåtna att ta med in.

Banderollplatser
Det är förbjudet att hänga banderoller så att de täcker skyltarna som placerats av UEFA på övre etage. På nedre etage är MFF:s ordinarie reklamplatser övertäckta och där går det bra att hänga banderoller.

Håll gångarna fria
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria från publik.
Har du frågor?
Ta kontakt med någon av våra servicevärdar på Stadion eller läs svar på vanliga frågor här

huvudpartners

officiella partners