Publikinfo inför MFF – IF Elfsborg

Publicerad 10 maj 2019 i Nyheter

Välkommen till söndagens hemmamatch mot IF Elfsborg! Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – IF Elfsborg
Söndag 12 maj 17:30
Stadion

Köp biljett

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar 15:30 och övriga sektioner öppnar klockan 16:00. Till den här matchen kommer det att vara öppet mellan Supportertorget och övriga sektioner.

Förfest med MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget som till matchen mot Elfsborg gästas av spelare från A-laget för en intervju samt av det Malmöbaserade musikkollektivet So&Such. Läs mer här.

Ta chansen att möta MFFESPORT i FIFA 19
Spela mot MFF:s FIFA-proffs David Eidhammer och Zackarias Johansson. MFFESPORT:s hälsocoach kommer också att vara på plats för att prata om hälsoaspekten inom e-sport. Du hittar speltältet utanför MFF Shopen.

Ladda upp på Erics
På Erics serveras som vanligt Bistromeny i Bistrohörnan och i restaurangdelen serveras det Tacobuffé för 149 kr. Barn upp till 12 år betalar 75 kr. Vi slår upp portarna klockan 14:30 och håller öppet till 20:30. Tänk på att bordsbokning till hemmamatcher ska göras senast två dagar innan matchdag.

Barer för båda hörnorna
En av barerna på västra långsidan flyttar tillfälligt ned till västra hörnet på Supportertorget för att kunna servera fler supportrar. Det blir alltså ett liknande upplägg som för Roys hörna på östra delen av Supportertorget.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners