Publikinfo inför MFF – Chelsea FC

Publicerad 13 februari 2019 i Nyheter

Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion när MFF tar emot Chelsea FC i Europa Leagues sextondelsfinal.

Malmö FF – Chelsea FC
Torsdag 14 februari 21:00
Stadion

Biljetter slutsålda
Samtliga biljetter till matchen är sålda.

Inga biljetter laddade på årskortet
Tänk på att du som utnyttjat din årskortsförtur måste använda den e-biljett eller fysiska biljett du fick i samband med köpet.

Insläpp
19:00 Supportertorget A/B
19:30 Övriga sektioner

OBS! Malmö FF kommer att neka inträde till hemmalagets sektioner för alla som genom kläder eller annat visar stöd för Chelsea FC.

Yttre avgränsningar
Till torsdagens match kommer det att finnas en yttre avgränsning på Stadionområdet. Planera din väg till Stadion och välj den yttre passagen som är närmast ingången som står på din biljett. Kom i god tid till matchen!

Erics Bar & Restaurang
Eftersom före detta O`Learys-lokalen är under ombyggnation kommer det i stället att finnas ett uppvärmt öltält med matservering i direkt anslutning till uteserveringen på norra sidan. Tältet öppnar klockan 17:00 och stänger vid matchstart.

Förfest på Supportertorget
Supportertorget öppnar som vanligt två timmar före match med förfest arrangerad av MFF Support. I barerna kommer det förutom öl, vin och alkoholfria alternativ även att serveras mat, bland annat hamburgare, vegetariska quesadillas och acai bowls.

Supportertorget stänger klockan 23:00.

Det kommer ej vara möjligt att ta sig från sittplats till Supportertorget.

Övriga barer
Barerna i det nordöstra hörnet (som är tillgängliga för Roys och nedre etage östra) samt de två på västra läktaren kommer att hålla öppet som vanligt mellan klockan 19:30 och 23:00. I baren vid Roys hörna kommer det även att finnas ett matutbud likt det på Supportertorget.

Kiosker
Kioskerna öppnar klockan 19:30 och det kommer finnas sedvanligt kiosksortiment. Nytt för i år är att vi serverar acai bowl som ett matigare mellanmål.

I anslutning till varje entré kommer det att finnas kiosker som är öppna även efter det att matchen är slut.

Kontantfri Stadion
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kronor och alla kortterminaler har blipp-funktion.

Undantag är kiosken närmast Norra Blå som accepterar kontanter.

Ny personal
Vi är glada över att kunna välkomna ett stort antal nya medarbetare i kioskerna och restaurangerna på Stadion! Förberedelserna har varit intensiva och vi ser fram emot att kunna bjuda på bra service men ber samtidigt om förståelse för att detta är första matchen för stora delar av personalen.

Endast en storbildsskärm
Inför den allsvenska säsongsstarten ska båda storbildsskärmarna inne på Stadion uppgraderas. I nuläget är det endast skärmen på södra sidan som fungerar. Den andra blir klar inom kort.

Tyst minut
Med anledning av Emiliano Salas tragiska bortgång kommer det hållas en tyst minut innan alla UEFA-matcher den här veckan.

Begränsade parkeringsmöjligheter
En stor del av parkeringen vid Kulan kommer att vara avstängd. Välj om möjligt annat transportmedel till Stadion och var annars ute i god tid.

Flaggor och banderoller
Flaggor och banderoller som går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, är inte tillåtna att ta med in.

Banderollplatser
Det är förbjudet att hänga banderoller så att de täcker skyltarna som placerats av UEFA på övre etage. På nedre etage är MFF:s ordinarie reklamplatser övertäckta och där går det bra att hänga banderoller.Håll gångarna fria
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria från publik.

huvudpartners

officiella partners