Publikinfo inför MFF – BK Häcken

Publicerad 03 november 2017 i Nyheter

Vi avslutar säsongen med stort guldfirande på Swedbank Stadion. Här är information till dig som ska gå på matchen.

Malmö FF – BK Häcken
Swedbank Stadion
Söndag 5 november 15:00

Biljettköp

Guldceremoni

Efter matchen kommer guldmedaljerna att delas ut och Lennart Johanssons pokal lyftas till skyn. Men det kommer också bli ett större uppmärksammande av vår framgångsrika historia, med anledning av att vi tagit vårt tjugonde SM-guld. Ceremonin pågår till cirka 17:30 – missa inte detta!

När fyrverkerierna över Swedbank Stadion har tystnat kan du besöka Restaurang 1910 för vidare guldfirande. Mat och öl, vin och annan dryck finns till försäljning och på storbildsskärmen rullar highlights från säsongen, varvat med intervjuer på scen med några av de som bidrog till guldet. Inträdet är fritt och du går in genom VIP 51 (östra).

Förfest med MFF Support

Det är säsongsavslutningsförfest med MFF Support och vi firar av guldåret 2017 med MRTN i dj-båset. Det kommer bli riktigt kul!

13:00 Grindarna till Supportertorget öppnar 
13:30 MRTN 
15:00 Avspark

Insamling till tifofonden

MT96 har som vanligt gjort en väldigt stark säsong och skapat flera minnesvärda tifon – inte minst det senaste flagghavet hemma mot AIK. För att de ska kunna fortsätta med den ideella verksamheten behöver de ditt stöd och i samband med matchen samlar de in pengar till tifofonden. Ta med kontanter eller swisha ditt bidrag till: 123 592 31 23

Halsdukshav

Ultras Malmö har utlyst halsdukshav på söndag, så ta med dig din halsduk eller köp en i MFF Shopen innan matchen!

Så kommer du till Supportertorget

För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid. Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Ladda hem appen MFF Live

Du har väl inte missat att vi har släppt mobilappen MFF Live? Med appen kan du höja din matchupplevelse genom att se repriser från matchen direkt i mobilen. Koppla upp dig på Swedbank Stadions wi-fi @fotboll och ladda hem appen MFF Live i antingen Google Play(Android) eller App Store (iOS). 

Visa ditt stöd!

Spelarna gör sitt bästa på planen och det gäller att vi gör detsamma på läktaren. Ett sätt att stötta göra som tusentals andra MFF:are och klä sig i himmelsblått. Du hittar alla möjliga produkter i MFF Shopen på Swedbank Stadion som har öppet såväl innan som efter matchen. Du kan också besöka webbshopen där du finner 2017 års matchtröja, souvenirer och mycket annat.

För att bidra till stämningen på Swedbank Stadion ser vi gärna att du sjunger med i sångerna! Om du inte kan texterna har MFF Support ett bra sångarkiv. 

Servering på Swedbank Stadion

Naturligtvis kan du köpa mat och dryck i flertalet kiosker och barer under ditt besök på Swedbank Stadion! Nytt för i år är att vi har utökat antalet serveringsplatser, bland annat med en ny tältbar vid ingång K.

Åk med linje 84 till matchen

Skånetrafiken sätter in extra stadsbussar till Swedbank Stadion före och efter matchen. Linje 84 kör från Klagshamn, Västra hamnen, Riseberga, Lindängen och Segevång. Se tidtabell och linjekarta. 

Fri rörelse i gångarna

Servicevärdar och annan personal måste kunna ta sig fram snabbt om någon skulle behöva hjälp. Därför är det viktigt att alla gångar hålls fria under match och att varje åskådare befinner sig på den plats som står på biljetten. Tack för att du respekterar detta!

Använd närliggande ingång

Tänk på att använda en ingång på Swedbank Stadion i nära anslutning till din biljettplats. Sitter du på östra sidan kan du som besökare inte gå in på västra sidan (och vice versa). Däremot kan alla besökare gå in via A eller B. Detta sker dels för att underlätta och få ett jämnt flöde runt arenan och dels med tanke på eventuella avspärrningar vid bortasektionen.

huvudpartners

officiella partners