Publikinfo inför Celtic FC – Malmö FF **uppdaterad 12/8**

Publicerad 10 augusti 2015 i Nyheter

Onsdagen den 19 augusti vandrar Malmö FF och Celtic FC in på Celtic Park för det första mötet i Champions Leagues play off-omgång. Många MFF-supportrar kommer att resa över till Glasgow och nedan finner ni information om biljetter och hur ni kan ta er dit.

Vi har rätt till 2600 platser på Celtic Park och till en början har Celtic skickat över 1280 biljetter.
Dessa kommer vi att börja sälja nu på onsdag 12/8 klockan 10.00-18.00 i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion (nordöstra hörnan, mot Kulan).
Efter onsdag kommer vi att sälja biljetter till bortamatchen i MFF Shopen på Swedbank Stadion.

Biljettpris till vår sektion på Celtic Park: 400 kronor.

UPPDATERAD 12/8 :

Celtic FC har satt två olika priser på våra biljetter, 24 & 27 pund, då de har delat in vår sektion i två områden: Area 119 & Area 120. Dock ser vi de bägge områdena som en enda stor sektion då vi av erfarenhet vet att vår publik gärna vill röra sig fritt inne på sektionen för att skapa bästa möjliga stöttning till laget.

Notera att det är fri placering inne på sektionen – oavsett vad det står på din biljett.

Trots att det finns två biljettpriser kommer vi att ta 400 kronor för alla biljetter. Överskottet kommer vi använda för att skicka med två servicevärdar för att underlätta och hjälpa vår publik på Celtic Park.

För er som inte kan ta er in till Malmö för att köpa biljett **Uppdaterad 12/8 klockan 14.00** :

Om du inte kan ta dig till Swedbank Stadion för att köpa biljett till bortamatchen kan du gå in på ticnet.se och handla en voucher. Vouchern växlar du sedan in mot en matchbiljett hos vår personal som kommer att vara placerad i anslutning till bortainsläppet utanför Celtic Park. Exakt position kommer vi att återkomma med när det är fastställt. Det kommer inte gå att växla in sin voucher mot en matchbiljett på pubsamlingen – endast vid Celtic Park.

Vi ser dock att ni i allra största mån köper er matchbiljett på Swedbank Stadion. Detta för att undvika långa köer utanför Celtic Park.

SISTA DAGEN ATT KÖPA BILJETT ÄR MÅNDAGEN DEN 17/8.

Väl i Glasgow

Vi kommer att återkomma med information om samlingspubar och annat.

huvudpartners

officiella partners