Över 3000 har förlängt årskortet över 2016

Publicerad 26 oktober 2015 i Nyheter

Intresset för Malmö FF har varit stort i år och vi haft mer besökare på våra allsvenska hemmamatcher på Swedbank Stadion än tidigare år. Det stora intresset ser ut att fortsätta då över 3000 av våra årskortsinnehavare redan förlängt sina årskort över 2016 – vilket är 1000 fler än vid samma tidpunkt i fjol. Siffran kan bli högre då årets årskortsinnehavare har fram till lördagen den 31 oktober att förlänga sina årskort och därmed behålla den plats man har idag.

Inför lördagens match mot IFK Norrköping har vi ett hemmasnitt i Allsvenskan på 17 104 åskådare. Under måndagsförmiddagen var det sålt 17 205 biljetter till helgens möte vilket gör att vi kommer att få ett hemmasnitt i Allsvenskan på runt 17 000 åskådare – 3000 fler än 2014.Inför säsongen 2015 hade vi en framgångsrik årskortsförsäljning och det är sedan den som lagt grunden för årets fina publiksnitt.
Med start den 25:e augusti har alla årskortsinnehavare haft möjlighet att förlänga sitt årskort över 2016 och därmed behålla den plats man har idag.

Över 3000 årskortsinnehavare har gjort detta vilket är 1000 fler än vid samma tidpunkt 2014. 

Nu på lördag (31/10) är sista dagen att förlänga sitt årskort. De årskort som inte förlängs kommer sedan släppas fritt när vi öppnar upp försäljningen för övriga i mitten av november.

Många som idag står utan årskort har redan börjat höra av sig och flaggat upp sitt intresse för ett årskort 2016. Detta gäller framförallt till Ståplats, Roys (sektion 29 & 30) och Bobs hörna (sektion 07 & 08) där alla platserna idag är tagna av årskortsinnehavare. 

Om du har Nordea:

Nordea har infört ny regel för kortköp på internet. Man måste aktivera kortet på internetbanken för att det skall fungera. Aktiveringen gäller bara i 30 min. Sen spärras det igen.

Extraöppet i biljettluckornaEfter lördagens hemmamatch mot IFK Norrköping kommer vi att hålla extraöppet i våra biljettluckor (vid ingång 51) för er som vill förlänga era årskort över 2016. Vi kommer att ha två biljettluckor och dessa kommer att vara öppna så länge som det är kö.
Vi kommer även att förlänga årskort i biljettluckorna innan lördagens match i den mån vi kan. Om det blir för stort tryck på lösbiljetter till matchen mot IFK Norrköping kommer vi be årskortsinnehavare att återkomma efter att domaren blåst av.

förländ ditt årskort

huvudpartners

officiella partners