Över 12 000 bokade till premiärfesten

Publicerad 28 mars 2012

Idag passerade vi 12 000 åskådare och det tickar på bra mot måndagens allsvenska premiär. Utanför arenan kommer musiken att ljuda, folk samlas och dofterna från nygrillade korvar att kännas. Självklart kommer du tillsammans med alla andra himmelsblå supportrar i god tid före matchen mot Gefle IF.

Mat och dryck
O’Learys har satt upp två grillrestauranger i form av stora tält – där du kan ta en öl och smaka på korvar, kycklingklubbor och goda snacks.

Redan kl. 17.00 – två timmar före match – öppnas tälten liksom entréerna till supportertorget så du får god tid på dig att snacka upp matchen med dina kompisar. Till supportertorget är alla välkomna oavsett var på arenan man sitter eller står, och här står en wok och bar redo. Första timmen är det Happy Hour på mat och alkoholfri dryck.

Souvenirer
MFF Shopen har fått tillökning i form av två tält strategiskt placerade bredvid grilltälten. Så om du har glömt (hemska tanke…) flaggan eller halsduken så finns de att köpa där.

Naturligtvis har MFF Shopen öppet med sitt fullsortiment på matchdagen. Passa på att kolla in nyheterna när du ändå är på plats!

Öppen arena
Redan 17.00 öppnar vi upp supportertorget, dit alla är välkomna oavsett var på arenan man sitter eller står, och alla kiosker kommer att vara öppna och välfyllda.

Välkomna att gå runt och utforska arenan men kom ihåg att visa upp din biljett eller årskort innan du går in på läktaren.

Svenska Spel på plats
Passa på att spela på matchen. Bredvid ingången till sektion 11 på västra läktaren och sektion 26 på östra läktaren finns Svenska Spel redo att ta emot era tips.

Hjälp oss fylla stadion
Övertyga nu föräldrar, släktingar och vänner om att boka biljett på ticnet.se eller i MFF Shopen. Påminn alla via facebook, twitter, E-post eller SMS att det är premiär på måndag och att alla skall vara där.

Glöm inte att ta med flaggan för som traditionen bjuder så är det allmän flaggdag i samband med premiären. Har du ingen flagga så kan du köpa en i MFF Shopen.

Biljetter
Biljetten köper du naturligtvis på ticnet.se , via Ticnet Call Center 0771 – 70 70 70, hos ATG- och Ticnet-ombud.

Välkommen till Swedbank Stadion och Malmö FF.

Tillsammans får vi ett bättre Malmö!