Öva på MFF-hymnen och imorgon är sista dagen att köpa årskort!

Publicerad 07 april 2004

Öva på MFF-hymnen för på fredag skall det sjungas högt. Idag var det sista dagen att köpa årskort på sittplats innan premiären. Imorgon är sista dagen att köpa årskort på ståplats.

Årskort

Sittplats:
In i det sista var det köer att köpa sittplatsårskort. Imorgon är det bara sittplatsbiljetter som gäller.

Ståplats:
Imorgon torsdag är sista dagen att köpa ståplatsårskort. Från och med fredag är det biljetter.

Årskort köper du på Malmö FF:s kansli. Skärtorsdagen har vi öppet till 15.00.

MFF-hymnen:
Malmö FF har under vintern haft en hel del möten med olika supportergrupper. Bland annat har dessa haft åsikter om matcharrangemanget främst musiken som spelas. Observera att vissa saker går inte att ändra på då det är bestämt centralt av förbundet. Detta gäller bland annat vissa reklamjinglar och oddsetinformation. Grundidén är väldigt enkel. Det är publiken som skall höras och skapa stämning på arenan inte en dj. Sånt kan andra sporter hålla på med

Malmö FF har lyssnat på önskemålen och till denna säsong har följande förändringar gjorts:

Endast MFF-relaterad musik kommer att spelas innan och efter match.

Ingen målmusik kommer att spelas

Technolåten Zombie Nation plockas bort till förmån för den nya MFF-hymnen. Målsättningen är att alla skall stå upp och sjunga med. Vi är medvetna om att detta inte kommer att bli fulländat direkt men någon gång måste vi börja. Ni som var på Söderstadion kan intyga att det kan bli riktigt mäktigt om bara alla tar i. Eftersom det är en nykomponerad låt så kommer vi i början att ha texten i matchprogrammet och på ljustavlan. Detta kommer att försvinna så fort vi anser att det inte behövs längre. Det skall också påpekas att hymnen låter mycket bättre och kraftigare live på Stadion än hemladdad på en dator.

Här kan du ladda hem låten och texten

/Patrik Jandelin