Öppna lucka 16 i Malmö FF:s julkalender

Publicerad 16 december 2016 i Nyheter

Bakom lucka 16 hittar vi en dansk mittfältsmotor som nyligen tog plats i årets elva i Allsvenskan 2016. Buda hem hans matchtröja till stöd för sjuka barn och deras familjer!

Här hittar du innehållet bakom lucka 16

Om julkalendern 2016
Under 24 dagar inleds varje dag en auktion på Tradera, där du som budar har möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som bland annat använts av spelare i A-truppen under guldsäsongen 2016.Auktionerna inleds varje dag på förmiddagen och avslutas klockan 22:00 tre dagar senare.

Alla intäkter skänker Malmö FF oavkortat till de två ideella stiftelserna Ronald McDonald Hus och Henrik Superman, som Malmö FF sedan sommaren 2016 stödjer som en del av föreningens samhällsengagemang.

Gemensamt för de två stiftelserna är att de är lokalt förankrade, icke-vinstdrivande och att de arbetar för att på olika sätt hjälpa svårt sjuka barn och deras familjer.

Med intäkterna som grund är syftet att hjälpa barnen och deras familjer i vardagen. Vårt mål är att under våren kunna göra en dagsutflykt med spelare och barn i MFF-bussen, samt att hjälpa Ronald McDonald Hus med byggnationen av en ny lekplats.

Missa inte chansen att buda hem unika MFF-souvenirer samtidigt som du stödjer familjer i en svår situation.

huvudpartners

officiella partners