Öppen stadion, förfest, vegetarisk nyhet och stort aktivitetsområde

Publicerad 10 april 2013

På söndag väntar en stor fotbollsfest för hela familjen. Ta med alla ni känner. Kom i tid. Njut av vårsolen och se våra himmelsblå hjältar spela. 

Upprepar succén från ifjol
Redan 12.00 öppnar ett stort aktivitetsområde utanför det sydöstra hörnet av stadion. Fram till avsparken mellan Malmö FF och Kalmar FF klockan 15.00 finns det möjlighet att aktivera alla barn på ett unikt sätt.  
Passa även på att köpa korv och godis eller köp souvenirer från tälten.
 
Brandkåren och polisen är på plats och informerar om sin verksamhet
 
Aktiviteter på plats
-Pool med bollar och Runnerz
-Bumperzarena med bumperz
-Höga studsmattor
-Hoppborg/slide
-Sumodräkter
-Mekanisk tjur
 
Klicka här för att läsa mer


Köp förköp
Vi rekommenderar förköp för risken är stor att det blir långa köer trots att alla tillgängliga biljettluckor är öppna från tre timmar innan avspark nu på söndag.
Klicka här för att läsa mer

Köp biljett på familjeläktaren!
Hela familjen (fyra personer) kan gå på match för endast 400:-
Ring ticnets Call center 0771- 707070, besök MFF Shopen eller biljettluckorna på Swedbank Stadion från klockan 12.00


Har du redan årskort men vill bjuda din familj?
Om du redan har årskort men denna match vill ta med dig familjen så finns det möjlighet att byta in ditt årskort och köpa biljetter på familjeläktaren till specialpris.
Klicka här för att läsa mer

Funballz ”Bumpers” är tillbaka!
Kommer ni ihåg de bejublade uppblåsta bollarna som sprang omkring på inneplan under pausen. Funballz är tillbaka med sina ”Bumpers”  på matchen mot Kalmar FF.

Kom i god tid (minst en timme innan)
För att inte missa något ber vi er komma i god tid. Med god tid räknas minst en timme innan avspark.
Klä dig varmt och ljusblått
Vi uppmanar vi alla att alltid klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller mössa så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Köp souvenirer
I MFF Shopen och i tälten utanför stadion kan man som vanligt köpa MFF-souvenirer av alla de slag.
Till matchen mot Kalmar FF finns ett familjeerbjudande i MFF Shopen
Klicka här för att läsa mer

 
Öppen stadion
Precis som ifjol så satsar vi på en så öppen och trevlig miljö som möjligt i samband med Malmö FF:s hemmamatcher. Matchen mellan Malmö FF och Kalmar FF är en ”normalmatch” säkerhetsmässig vilket innebär att allt fokus ligger på service och trivsel. Man kan välja att gå in via vilken ingång man vill och grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara öppna. Passa på att besöka Supportertorget bakom ståplats.
Observera att det under matchens gång kan göras nya riskbedömningar av säkerhetspersonalen och att man väljer att stänga grindarna.

Supportertorget 2.0
I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen. Kom i tid. Supportertorget öppnar redan 13.00.

MFF Support fixar musiken
Så är skriver MFF Support inför matchen
”På söndag är det dags för tre nya pinnar mot Kalmar – det ryktas femton grader med sol & himmelsblåa skyar på Ståplatstorget och det är dags för årets andra förfest.

Som djs har vi bjudit in ett av världens bästa skiv/bokningsbolag – Bad Taste Empire (Danko Jones, Timbuktu, Looptroop, ASAP Rocky, Kendrick Lamar, Macklemore…) med kontor i Skåne & Los Angeles – att spinna vax och styra upp festen! Förvänta dig en hel del tunga grejer och beats från Masse & Olle.

Eftersom det är lide kallt på kvällarna fortfarande så kan du köpa vår klassiska supporterhalsduk i luckan denna dag för bara hundra kronor – först till kvarn. Och givetvis bortaresebiljetter till AIK, för lide mer pengar men inte mycket.

Kom och ta ner Rydström på jorden! Alla till stadion!”

Besök gärna aktuell Facebooksida

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man på insidan av stadion till ingång G och där finns en dörr till övre etage.


Norra Blå
Norra Blå är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill uppleva den Malmöitiska supporterkulturen tillsammans med andra i samma ålder. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar. För mer information om Norra Blå och hur man köper biljetter klicka här!

Vegetarisk nyhet i tälten utanför!
O’Learys har gröna tält, helt enligt företagets profil, så de är lätta att hitta till.
På korvmenyn står Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess).

Nu presenteras även en vegetarisk nyhet i de gröna tälten utanför stadion. Från och med matchen mot Kalmar FF kan man köpa en vegetarisk soppa med bröd.

Dessutom finns som vanligt Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.


Tom Prahl expert även i år
Vi upprepar succén från ifjol. Tom Prahl är tillbaka för att, tillsammans med Andreas Georgson, analysera innan under och efter matchen. Du följer det på Storbildsskärmen som vanligt.