Oavgjort mot TFF ***uppdaterad***

Publicerad 12 februari 2011

Det blev stundtals en bra försäsongsmatch mellan Malmö FF och Trelleborgs FF inför storpublik i solskenet på Färs och Frosta Arena i Höör. Matchen slutade 2-2.

Malmö FF har mängder av supportrar över hela Skåne och idag var det bygden kring Höör som fick möjligheten att ha nära till en hemmamatch. Publiken var med på noterna – hela 2129 åskådare – nytt publikrekord för arenan, njöt i solskenet. Höörs IS och deras funktionärer förtjänar ett stort tack för perfekt genomförande av arrangemanget.

MFFtv: Sammandrag av matchen

Klicka här för att komma till Everysports direktrapportering från matchen

Malmö FF – Trelleborgs FF, Färs och Frosta Arena i Höör
2-2(1-0)

Publik
2129

Mål
1-0 44 min Daniel Larsson
1-1 57 min Andreas Wihlborg
1-2 72 min Fredrik Jensen
2-1 81 min Daniel Larsson

Gula kort
66 min Magnus Andersson, TFF
66 min Jeffrey Aubynn
85 min Guillermo Molins
91 min Erdin Demir

Startelvan
Truppen
Johan Dahlin

Ulrich Vinzents
Daniel Andersson
Yago Fermandez
Ricardinho

Jiloan Hamad
Ivo Pekalski
Jeffrey Aubynn
Jimmy Durmaz

Agon Mehmeti
Daniel Larsson

Avbytare
Dusan Melicharek
Dejan Garaca
Markus Halsti
Pontus Jansson
Guillermo Molins
Alex Nilsson

Byten Malmö FF
46 min Johan Dahlin ut, Dusan Melicharek in
67 min Daniel Andersson ut, Markus Halsti in
67 min Jimmy Durmaz ut, Guillermo Molins in
89 min Agon Mehmeti ut, Alex Nilsson in

Byten Trelleborgs FF
46 min Jonathan Asp ut, Andreas Wihlborg in

Domare
HD Daniel Stålhammar
AD Peter Martinsson
AD Mehmet Culum

Statistik
Avslut 16-7
Frisparkar 18-15
Hörnor 4-2
Offside 0-0
Varningar 2-2
Utvisningar 0-0
Straffar 1-0

Roland Nilsson om matchen
– Vi gör en bra första halvtimme med bra fart, rörelse och höt tempo i passningsspelet. Vi gör helt enkelt det vi skall göra. Tyvärr orkar vi inte hålla det tempot hela halvleken men lyckas ändå göra ett noll inför pausen. I andra halvlek är sega och stillastående. Ingenting av det fina spelet från första halvlek finns kvar. På så sätt bjuder vi in TFF i matchen och de både kvitterar och ta ledningen. Sista kvarten lyckas vi lyfta oss igen och kvitterar deras ledning till 2-2 och är även nära att göra ett segermål. Allt som allt en bra försäsongsmatch. Som vanligt vid den här tiden av året så finns det en del positivt som vi tar med oss och en del annat som vi jobbar vidare med.