Oavgjort mot IF Elfsborg

Publicerad 19 maj 2003

Efter 1-1 borta mot Elfsborg var Anders Palmér inte riktigt nöjd. ”Med det laget vi hade borde vi vunnit matchen.”

Kommentar:
Vi var det mer namnkunniga laget och vi hade en del chanser att avgöra matchen i första halvlek. Tomas Ohlsson spelade första halvlek och gjorde bra ifrån sig. Även Jeppe gjorde en bra insats. Alexander Malmström ersatte Tomas på mitten i andra halvlek och gjorde det bra. Billy skadade sig i vristen efter cirka tjugo minuter men det är inget allvarligt. Lee hade inte så mycket att göra och var chanslös på målet som nickades in efter en hörna. Det hade regnat en del så planen var inte den bästa men det var ju lika för båda lagen. Med vår allsvenska rutin borde vi vunnit matchen. Deras målvakt var duktig.”